Vandre- og cykelture

Tag dine vandresko på eller lej en cykel på ferieparken og tag på oplevelse i lokalområdet. Her kan du følge de skønne ruter gennem det smukke landskab eller tage ud på vilde ture offroad. Stop eventuelt på vejen og nyd en frokost i de flotte omgivelser.

En dejlig gåtur langs stranden, en tur til den nærmeste by for en kop kaffe eller en lang gåtur gennem naturen ved Mols Bjerge National Park. Der er næsten ikke nogen bedre måde at opleve området på.

Øer-stien begynder lige ved informationen og viser alt den skønne natur i området. Den går igennem skoven og ned til den fin sandstrand, hvorefter man på tilbagevejen bliver ledt langs kanalerne på ferieparken.

Cykelture

Lad bilen stå og nyd Djursland og den smukke natur på cykel. Området rundt om Landal Ebeltoft er også perfekt til dem, der vil køre på mountainbike.

Landal Ebeltoft ligger blot 2 km fra de fantastiske trails i Sdr. Plantage. Her finder du den udfordrende single track rute på hele 13 km, der dog kan forkortes, så du undgår de sværeste områder.

Cykeludlejning

Benyt vores cykeludlejning på parken, så du kan være aktiv udenfor og være i naturen.

Vil du på en udfordrende tur på mountainbike eller på tur med hele familien?
Der er mange muligheder - vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at finde en cykel, der passer til dig. Vi kan nu også tilbyde el-cykler.

Se priser for leje af cykler

National Park Mols Bjerge

Oplev en af Danmarks smukkeste og mest bakkede landskaber med en gåtur, ridetur eller en svømmetur. I kan blandt andet udforske området via Molsbjerge stien. En 60 km lang sti, der er opdelt i 3 dagsetaper a 20 kilometer. 

I kan med fordel downloade appen Nationalpark Mols Bjerge via app store eller brug dette link.