Heste og ponyer

På ponyranchen på Landal Het Land van Bartje kan du nusse og strigle ponyerne, eller du kan få en ridetime på en pony. Lær de små tricks om ponyer på en spændende tur i prærievogn eller på en ridetur i skoven. Eller få en rigtig cowboy-oplevelse, og lær at ride uden sadel.

Kom og giv ponyerne et kram

De allermindste kan møde ponyerne ved Tid til Swieber. Det er en stor oplevelse for de små børn op til 2 år at ae og nusse en pony og lige prøve at komme op at sidde på den. Børnene kan også få en cowboy-oplevelse og undervisning i voltigering, erfaring ikke er nødvendig.

Endnu flere oplevelser

Har du allerede mødt vores heste og ponyer? Så er det tid til flere sjove oplevelser: lige fra spændende ture i prærievogn og hyggelige rideture ude i det fri til de første tricks inden for voltigering. Eller føl dig som en rigtig cowboy til en cowboy-oplevelse, og lær at ride uden sadel.

Aktiviteter på ponyranchen

Som en del af Fun & Entertainment-programmet, organiseres der mange aktiviteter på ponyranchen. Her er noget af det, som tilbydes - du vil modtage det endelige program ved din ankomst.

 Aktiviteit  Alder
 Ridetime på pony  3-12 år
 Møde pony  Alle aldre
 Cowboy-oplevelse  3-12 år
 Tur med Bartje’s Deux Chevaux  Alle aldre
 Møde Swieber - den ældste pony  maks. 2 år
 Ponyridetur på parken  5-12 år
 Ponyridetur i skoven  7-12 år
 Voltigering  8-12 år
 Mini-voltigering  3-7 år
 Familieture  Alle aldre
 Tur i prærievogn  Alle aldre
 Ridetur i skoven for de erfarne  8+
 Strigle, nusse og kramme Alle aldre

Pavillion De Swieber

Tag plads indenfor i den dejlige pavillion eller nyd udsigten fra terrassen. Herfra kan I nyde en kop kaffe og holde øje med børnene i pony ranchen eller på legepladsen.

Bartje’s Deux Chevaux

På Landal Het Land van Bartje kan du tage med ud på spændende opdagelsesture gennem Hondsrug-områdets natur med ‘Bartje’s Deux Chevaux’: en ægte hestesporvogn. Lær om Bartje og omgivelsernes historie på en sjov måde.
Yderligere oplysninger om Bartje's Deux Chevaux