Attraktioner

En sjov dag ude? Fra Landal Het Vennenbos er det nemt at besøge De Efteling, Safaripark Beekse Bergen eller Bobbejaanland. En dag med shopping i Bustling hos Eindhoven er helt sikkert er besøg værd!

Efteling

Kaatsheuvel
Efteling er den største og mest populære forlystelsespark i Benelux og en af de ældste forlystelsesparker i verden.

HjemmesideCa. 46 kilometer fra parken

Kaasboerderij de Ruurhoeve

Hoogeloon
Oplev livet på landet bondegården Kassboerderij De Ruurhoeve. Se dyrene, deltag i workshops og smag på de lækre lokale produkter.
HjemmesideCa. 8 kilometer fra parken

Safaripark Beekse Bergen

Hilvarenbeek
Safariparken er hjem for hundredevis af eksotiske vilde dyr. Oplev dem på det kæmpestore område enten til fods, i safaribil, i båd eller jeres egen bil.
HjemmesideCa. 29 kilometer fra parken

Kempenmuseum De Acht Zaligheden

Eersel
Oplev denne historisk korrekte bondegård med ægte gammel bonde atmosfære. På udstillingen kan I lære mere om de gamle metoder, lege og søde sager, lige som i "de gamle dage".
HjemmesideCa. 6,5 kilometer fra parken

Outdoorpark Reusel

Reusel
Klatreeventyr eller rappelle i skoven ved Reusel, det er muligt for alle børn og voksne, som ønsker at have en intensiv og udfordrende sportslig dag. I Outdoorpark Reusel bliver der organiseret gruppe- og individuelle aktiviteter og arrangementer. Under professionel vejledning kan du komme højt op i trætoppene. Klatre på klatrevægge, rappelle og tage en tur med svævebane. Tør du?
HjemmesideCa. 9 kilometer fra parken