Mad og drikke

Alt hvad I skal bruge, finder I på parken! Komplet morgenbord, flerretters middag og en drink på Park Plaza. I den nye restaurant kan I få kulinariske smagsoplevelser -vælg mellem italienske lækkerier i den nye Pizza Limone, eller spis sammen i Family Buffet Restaurant. Er i småsultne eller trænger til et hurtigt mellemmåltid, så kan I hente en hurtig snack i Beach Snack, vores takeaway- og snackshop.
Mere mad og drikke

Bademuligheder

Ferieparkens diamant er det tropiske vandland. Hvad med en dukkert i poolen, en tur ned af 'Wild Wave super slide' vandrutsjebanen, vandplaskeri ved børnenes jungle pool eller en spændende tur ned af Wakiki White Water Creek? Den udendørs pool er den bedste plads på en varm sommerdag.

Bademuligheder

Sport og spil

Hos Landal Het Vennenbos er der mange muligheder for sport og spil. Spil bold på multibanen, prøv racerbanen i en go-kart, et spil billard, en tur på svævebanen eller find vejen igennem labyrinten. Fornøjelse, eventyr og sjov - det er det - det hele handler om!
Alt om sport og spil

Børn

Tumle rundt på legepladsen, kram og kæl med dyrene fra bondegården, plask i børnebassinet eller find vej igennem labyrinten... Du kan prøve det hele hos Landal Het Vennenbos! Puk & Pelle sørger for et sjovt show i løbet af ferien og i legelandet. Vejret har ingen betydning; dagene er fuld af sjov!

Faciliteter til børn

En verden med afslapning

En varm og rar velkomst. Skønhedscenter Cosmé ligger 3,5 kilometer fra Landal Het Vennenbos. Vi vil sørge for at forkæle dig fra top til tå. Vi har et entusiastisk personale, som sørger for, at du får det skønt i den afslappende atmosfære.

Skønhed og wellness

Omgivelser

En sjov dag ude? Fra Landal Het Vennenbos er det nemt at besøge De Efteling, Safaripark Beekse Bergen eller Bobbejaanland. En dag med shopping i Bustling hos Eindhoven er helt sikkert et besøg værd!

Tips til omgivelserne

Vandre- og cykelture

Fra din feriebolig kan I gå direkte ud i den flotte natur. Det er ren fornøjelse at være i Brabrant's Kempen. Gå en tur og nyd omgivelserne, hold en lille pause og spis jeres hjemmelavede picnic i fred og ro i naturen.
Vandre- og cykelture