Sport og spil

Ønsker du en aktiv eller afslappet ferie? Spil badminton, take på en smuk vandretur eller deltag i et af de mange udendørs aktiviteter såsom klatring, ridning eller mountainbiking. Gå ikke glip af aktivitetsparken Montafon!
Alt om sport og spil

Omgivelser

Du er kommet det helt rigtige sted, hvis du vil have en rigtig alpe oplevelse. Du kan vandre gennem bjergene med over 500 km vandrestier fra Montafon og Silvretta. På en bobslæde kommer du hurtigt frem og tilbage. Eller tag med en skilift og nyd den fantastiske udsigt.
Omgivelser tips

Bademuligheder

Pjask! Børnene kan lege og pjaske i swimmingpoolen. Du kan nyde at se dem more sig mens du læser en bog eller magasin; hav noget alenetid.
Svømmesjov

Vandre- og cykelture

Fra Landal Hochmontafon kan du opleve omgivelserne på så mange måder. Du kan vandre på vandrestierne til fods eller du kan køre på mountainbike for en eventyrlig tur gennem den smukke natur. En anden sjov ting at lave er at besøge Alpine cheesemaker.
Vandre- og cykelture

Børn

Hop på hoppeborgen eller kør rundt på scooter. Fun & Entertainment teamet organiserer en masse sjove aktiviteter for både unge og gamle. Vil du deltage? Sammen gør vi din ferie uforglemmelig!

Faciliteter til børnene

Mad og drikke

Start din dag med frisk brød som du kan få leveret lige til døren. Eller tag til parkens restaurant, hvor du kan spise lækker aftensmad med østrigske specialiteter.
Mere mad og drikke

Skønhed og wellness

Tid til at lave absolut ingenting. Du kan nemlig slappe af i saunaen og nyde varmen. Få en lur eller tag en dukkert i poolen.
Skønhed og wellness