Attraktioner

Du er kommet det helt rigtige sted, hvis du vil have en rigtig alpe oplevelse. Du kan vandre gennem bjergene med over 500 km vandrestier fra Montafon og Silvretta. På en bobslæde kommer du hurtigt frem og tilbage. Eller tag med en skilift og nyd den fantastiske udsigt.
Se 360° panorama billeder af regionen

Gæstekort i Montafon

Montafon-Brandnertal kort
Med Montafon-Brandnertal kortet kan du nyde det smukke Montafon. Discount-kortet tillader dig at deltage i forskellige aktiviteter i Montafon, Brandnertal, Klostertall og gratis i Walgau eller til en stærkt nedsat pris.
 
Læs mere om Montafon-Brandnertal card.

Montafon gæstekort 
Montafon gæstekort er til rådighed på parken og tilbyder dig en lang række muligheder og aktiviteter i regionen til en nedsat pris. Kortet giver dig chancen for at vinde en præmie ved at give dit kort til turistkontoret i Montafon i slutningen af din ferie.

Læs mere om Montafon guest card

Alpine Coaster Golm

Tschagguns  
Bobslædebanen har en længde på 2,6 km og viser dig de smukkeste omgivelser af Vandans. Attraktionen er populær både om vinteren og sommeren!
HjemmesideCa. 21 kilometer fra parken

Forest Climbing Park

Golm
Klatring over forhindringer og klatrevægge i et naturligt miljø.
HjemmesideCa. 30 kilometer fra parken

Paragliding

Gaschurn
Skydiving er for rigtige spændingssøgere. Oplev den spændende aktivitet i det største ski- og vandreområde i Vorarlberg, Silvretta Montafon.
HjemmesideCa. 16 kilometer fra parken

Mountain Beach

Gaschurn
For at finde masser af sjov i vandet skal du tage til Gaschurn Mountain Beach. Der er to søer med vandrutsjebaner og en beach volleyball bane. Nyd en varm dag sammen.
HjemmesideOmkring 14,5 kilometer fra ferieparken

Schmugglerland ved Schafberg

Gargellen
En dejlig vandretur for hele familien på Schmugglerlandssti: Smugglers turen.
HjemmesideCa. 1 kilometer fra parken

Flere tips