Sport og spil

Ønsker du en aktiv eller en afslappet ferie? Spil badminton, tag på en smuk vandretur eller deltag i de mange forskellige udendørs aktiviteter såsom klatring, ridning eller mountainbiking. Gå ikke glip af Montafon aktivitetspark!

Ned ad bakke med Mountaincart

Den er lige så hurtig som en gokart, men har tre hjul og ingen motor. Og det bedste er, at det er en sjov udflugt for hele familien! På bjergbanen kører du ad en seks kilometer lang rute via skovstier til endestationen. Den 19 kg tunge aluminiumsvogn har et unikt hydraulisk dobbeltskivebremsesystem – med andre ord et fejlfrit bremsesystem.

På klatretur i Gargellen

I nærheden af Gargellen ligger et klatreparadis med to klatreruter. Hvis du endnu ikke har erfaring med at klatre, kan du lære grundlæggende klatring på Family Fun Club i Gargellen.

Rideskole

Rideskolen Mateera er det sted, hvor alle hestefolk mødes. Her kan du ride på de prisbelønnede og børnevenlige Haflinger-hopper. En god tur, som passer til både nybegyndere og avancerede ryttere. Den erfarne instruktør lærer dig og dine børn, hvordan du håndterer hestene. Og på de særlige natur- og oplevelsesture oplever du det majestætiske bjergområde Gargellen med de hyggelige bjerghytter og smukke enge fra en helt anden side.

Fun & Entertainment

Bollo Klubben byder alle børnene velkommen til at have det sjovt med Fun & Entertainment teamet. Blandt ældre børn, er turene med overnatning og bålplads meget populær. I området rundt om parken er der arrangeret mange sjove aktiviteter. Mountainbiking, skattejagt, opleve naturen; der er noget for alle!

Golf i Vorarlberg

Hop ind i bilen, kør 15 minutter og du vil have masser af tid til at have det sjovt. Der er mange forskellige golfbaner i området som eksempelvis Golf Club Montafon og Golf Club Silvretta. De forskellige højder gør en golfkamp ekstra udfordrende. Så pak dit golfudstyr! 

Aktivitetspark Montafon

Efter kun 20 minutter i bil ankommer du til Montafon aktivitetspark.
Den største legeplads i Vorarlberg tilbyder en masse at lave for hele familien.
Du vil bruge hele dagen på at lege i swimmingpoolen med børnene, spille beach volleyball og en masse andet. Oplev alt det sjove!