Attraktioner

Landal Hoog Vaals er den perfekte base, hvis I vil opleve byer som Liege og Maastricht. Tag på tur i Limburg og oplev den hyggelige stemning. Besøg de mange attraktioner, herunder Drielandenpunt, som er det eneste sted hvor tre lande mødes.

GaiaZOO

Kerkrade
I GaiaZOO kan du rejse hele verden rundt på en dag og møde mange specielle og unikke dyrearter. GaiaZOO er blevet udnævnt til den bedste udflugt i Holland i 2018.
HjemmesideOmkring 15 kilometer fra parken

Kejserbyen Aachen

Aachen
Karl den Store, kejser over Frankerriget, holdte til i byen Aachen. Besøg højdepunkterne i byen: domkirken og rådhuset. Aachen har et smukt historisk centrum og et pulserende natteliv. I det overdækkede indkøbscenter 'Aquis Plaza', kan shoppingentusiaster forkæle sig selv.
HjemmesideOmkring 6 kilometer fra parken

MergelRijk

Valkenburg
I MergelRijk lærer du alt om mergelgrotterne, og det som har med mergel at gøre. MergelRijk er i særdeleshed sjovt for voksne og børn over 4 år. Børn får en skattejagt, som de kan lave på deres tur gennem MergelRijk.
HjemmesideOmkring 20 kilometer fra parken

Geuldal

Epen
I Geuldal bugter den hurtigste flod i Holland sig gennem et smukt landskab. De blomstrende græsarealer langs bredderne, skovfloraen i skovene, og den bugtende Geul, gør vandreture i området til en oplevelse.
HjemmesideOmkring 10 kilometer fra parken

Continium

Kerkrade
Kom og besøg Continium opdagelsescenter og få en dag fyldt med spændende opdagelser! Continium er et interaktivt oplevelsesmuseum, hvor hænder og øjne kommer til kort. Hollands bedste børnemuseum i 2019!
HjemmesideOmkring 15 kilometer fra parken