Attraktioner

Oplev ø-følelsen på Terschelling. Oplev friheden, roen og den uberørte natur. Hav det sjovt med endeløse vandsportsaktiviteter på stranden. Oplev skønheden ved Vadehavet og gå på vaden sammen. Tag en unik tur på hesteryg langs kysten eller rid i de endeløse klitter. Lad vinden blæse gennem dit hår, luk øjnene og skærp alle dine sanser: oplev Terschelling. 

Oplev vildmarken på Terschelling

Landal Kaap West ligger ved Noordsvaarder: et af de smukkeste, mest varierede naturreservater på Terschelling. Vandre gennem klitter, hede og store sandsletter. Se de fredeligt ynglende fugle, opdag sjældne plante- og dyrearter eller få øje på en af de søde sæler.

Hyggeligt i 'West': den største landsby Terschelling

I står af færgen på havnen i West-Terschelling, den største landsby på Terschelling. Det er let at gå herfratil lejlighedskomplekset! Nyd de hyggelige caféer, restauranter og unikke, små butikker i centrum. Få et friskt vindpust under en gåtur på stranden eller sejl direkte ud på Vadehavet.

De Brandaris: Ældste fyrtårn i Holland

Dette er det ældste fyrtårn i Holland og derfor et meget specielt. Denne imponerende bygning stammer fra 1594, året hvor Willem Barentsz begyndte sin første rejse. Øboere kalder det også 'de toer' (tårn). Brandaris er bevogtet nat og dag og fungerer som det maritime trafikcenter for hele Vadehavsregionen.
HjemmesideOmkring 700 meter fra ferieparken

Fjoertoer: En speciel vandretur gennem den smukke natur

Fjoertoer er en særlig vandretur i øens smukke natur, gennem skoven, klitterne og selvfølgelig på stranden. Kunstnere på øen sørger for overraskende ild- og lyseffekter under denne tur, der guider vandrerne i mørket. Lad dig blive overrasket under denne særlige og behagelige vandretur. Turens slutpunkt? Brandaris, der brænder ilden altid (for øboere fjoer).
Hjemmeside

Oerol Festival: kulturfestival i juni

Oerol Festival er en årlig kulturfestival på øen i juni. I ti dage er Terschelling en stor scene for dans, teater, gadeteater, billedkunst og musik. Dette er en af de største teaterfestivaler i Europa! Et must, hvis du besøger øen i juni.
Hjemmeside

Museum ’t Behouden Huys: Unik, finurlig og overraskende alsidig

Indbyggerne på Terschelling plejede at rejse over hele verden, konsekvenserne af disse mange sejlture kan ses i 't Behouden Huys. Permanente og skiftende udstillinger om historie, kultur og søfart på Terschelling. Træd ind i øens landmandsliv eller oplev i Willem Barentsz 'hytte, hvordan denne opdagelsesrejsende (over)levede vintre på Nova Zembla.
HjemmesideOmkring 250 meter fra ferieparken

Vragmuseum: dyk ned i historien

Dette museum ligger i en autentisk gård på Terschelling og er interessant for hele familien! Ejer og vragdykker Hille van Dieren har siden 1975 indsamlet særlige fund fra skibsvrag på Terschelling. Museet er fyldt med genstande fra 1650 til i dag. Oplev de spændende historier omvragstykkerne. Bag museet finder du også et rigtigt piratskib: ‘Woeste Willem’. Der er et træhus og et slot, her kan børnene rigtig hygge sig! Derudover kan du også få noget at spise og drikke. Dyk ned i historien og besøg dette museum.
HjemmesideOmkring 9 kilometer fra ferieparken

Flere tips