Aktiviteter Strandlejligheder Kaap West

På Landal Kaap West kan du opleve den ultimative ø-følelse! Om morgenen bliver du vækket af lyden fra havet og mågerne. Efter dejlig morgenmad tager du afsted på cykel ud på opdagelse på øen. Undervejs tager du en forfriskende dukkert i Vadehavet for at blive kølet lidt af. Dagen afsluttes med en middag ved solnedgangen på stranden. Skønt!
  • Tæt på stranden
  • Masser af cykelruter på øen 
  • Ud at spise på nærliggende strandpavilloner
  • Mange vandsportsaktiviteter
PVE Swimming pool

Bademuligheder

Driller vejret, men har du alligevel lyst til at bade? Så hop på cyklen, og besøg svømmebadet De Dôbe i nærheden af parken. Her kan børnene suse ned ad rutsjebanen, mens du slapper af i boblebadet. De allermindste hygger sig i det særlige soppebassin for de små. Masser af vandsjov!
ATE Beach

Masser af sjov og leg

Øen Terschelling er virkelig et ægte legeparadis for børnene! Besøg en pluk-selv-have, hvor I kan plukke frugt sammen. Eller tag afsted på udkig efter skovnisserne på Nissestien. Under søgningen finder du små fodaftryk i sandet, hjulspor fra en trillebør, en nissepølse og spor i græsset efter en middagslur. Har du mon allerede fundet dem?
Paarden

En aktiv ferie

Omgivet af hav er Terschelling perfekt til vandsport! Stranden byder på masser af muligheder for fysisk udfoldelse. Du kan fx prøve golfsurfing eller kitesurfing. Eller tag en tur ud på havet, og se om du kan spotte sæler. Vil du hellere blive på land? Så vælg en ridetur på stranden, eller prøv en tur i en blokart.
Vores boliger
Tjek Landal appen for aktuelle oplysninger Uundværlig før og under dit ophold