Børn

På parken er der er ingen særlige børnefaciliteter. Men på selve Terschelling er der masser at lave for børnene! For eksempel kan du cykle sammen på en tandem eller tage en skov- eller strandtur på en pony. Lad dig fortrylle af de særlige fund i vragmuseet eller gå og pluk frugt sammen i 'Selvplukhaven Groenhof'. God fornøjelse!

Nissesti: ud i naturen med børnene

Få øje på nisserne under denne nisse-skattejagt, særligt for familiens yngste. Find nissespor, udfør opgaver og find nisserne. Under turen vil du se små fodspor i sandet, hjulmærker fra en trillebørog fladt græs fra en eftermiddagslur. Oplev en hyggelig dag sammen i naturen. Turen tager cirka 1 til 2 timer, og du kan købe et opgavehæfte til € 1 hos VVV Terschelling.
Mere om nisseturen

Klimbos Klimdaris: Gennemfør en bane i stor højde

En udfordrende naturoplevelse! Klatre op i rebene med hele familien. Du vil først modtage en omfattende instruktion til det sikre clic-it-system. Derefter kan du gå, klatre og glide over forhindringer i store højder. For de yngste blandt os er der en overvåget juniorbane. Tip: Sørg for at have gode og solide sko! Hop til Klimdaris websted og tag et kig.

Vragmuseum: bliv fortryllet af særlige fund

Dette museum ligger i en autentisk gård på Terschelling og er interessant for hele familien! Ejer og vragdykker Hille van Dieren har siden 1975 indsamlet særlige fund fra skibsvrag på Terschelling. Museet er fyldt med genstande fra 1650 til i dag. Oplev de spændende historier om vragstykkerne. Bag museet finder du også et rigtigt piratskib: ‘Woeste Willem’. Der er et træhus og et slot, her kan børnene rigtigt hygge sig! Derudover kan du også få noget at spise og drikke. Dyk ned i historien og besøg dette museum.

Selvplukhave Groenhof: pluk grøntsager, frugt og blomster sammen

I udkanten af den lille by Hoorn finder du selvplukhaven Groenhof. Her kan du plukke alt fra blomster og frugt til grøntsager og urter (forudsat at det er modent).
 Alt usprøjtet. Tag en kurv, en saks og gør det til en sjov udflugt med børnene. Dejligt at dykke ned i køkkenet sammen og tilberede de plukkede grøntsager og/eller frugt.Lærerigt og sjovt!  Tip: de har en hyggelig café med lækre frugtmuffins.
Se åbningstiderne.