Mad og drikke

Det er ferie! Tag en pause fra hverdagen, oplev meget, slap af og nyd naturligvis mad og drikke. I West-Terschelling er der mange hyggelige restauranter, hvor du kan spise. Vi giver dig gerne vores anbefalinger! Glem ikke at smage øens regionale specialiteter. Har du nogensinde hørt om 'pondkoek'? Det er en delikatesse fra Terschelling. Det minder lidt om honningkager og taai-taai (det bedste fra begge verdener). Og hver bager har en hemmelig opskrift ... sørg også for at prøve urtebitteren 'Schylger Jutters-Bitter'. En velsmagende urtebitter, der er lavet af urter, der vokser i klitterne på Terschelling. Smag Terschelling!

Ud og spise på Terschelling

  • Pavilion de Walvis (200 m): kan findes på den 'grønne strand' med en smuk udsigt over Vadehavet og naturreservatet Noordsvaarder. Nyd udsigten fra terrassen, i vinterhaven eller på verandaen. Du kan spise frokost, middag eller bare nyde en drink. Din firbenede ven er også velkommen!
  • Brasserie Boschrijck (1,7 km): beliggende midt i skoven ved West-Terschelling. Her er også noget for børnene: der er en legeplads og et overdækket legeland, hvor de kan lege. Så er de godt underholdt et stykke tid! Derudover er der også særlige børnemenuer. Menuen skifter dagligt, lad dig overraske. Her er også specialøl, vin og snacks.
  • Eetcafé Storm (350 m): bliver også kaldet for det hyggeligste spisested på Terschelling. Føl den typiske atmosfære for øboerne og den rige maritime historie fra Terschelling. Tag derhen til frokost, middag eller til en drink. Velsmagende og til en overkommelig pris. Og vidste du, at de også har deres eget bryggeri?
  • ’t Amsterdamsche koffijhuis (500 m): ikke i Amsterdam, men lige i centrum af West-Terschelling finder du dette gammeldags hyggelige spisested. Stedet var indtil 1978 en stofbutik. Her kan du nydekaffe, kage, frokost, middag eller en drink.