På Terschelling er du ét med havet og med naturen. Det er den næststørste Vadehavsø efter Texel. Du oplever den unikke ø-følelse gennem de langstrakte sandstrande, uberørte klitområder og lyden af mågerne, der altid kan ses og høres. En ø, som du virkelig skal opleves, til fods og på cykel. For at se og opleve perlerne på øen. 

Vandre og cykle

Oplev feriefølelsen på Terschelling. Oplev de mange naturreservater på Terschelling og tag på endeløse vandre- eller cykelture. Cykl langs Waddendijk og nyd den smukkeste udsigt. Når du bor på denne Vadehavsø skal du selvfølgelig ogsåud og gå på vaden! En eventyrlig måde at opdage vadehavskysten. Oplev uberørt natur og lær alt om de naturlige elementer i Vadehavet. 

Vandretur

Tag på tur sammen og gå direkte fra din bolig ind i skoven og klitterne. Der er mange vandreruter, som du kan følge langs de smukkeste steder på øen. Eller vandre til en af de charmerende landsbyer såsom Hoorn, Lies og Oosterend. Slap derefter af på en af de hyggelige cafeer ! Sørg for at stifte bekendtskab med vadeområdet ved at gå på Vaden. Der er forskellige guidede ture hvor du kangå på vaden, en unik oplevelse. Se de forskellige vandreture her. Tip: Du kan leje vadevandresko på stedet. Hvem vil være den første til at spotte en sæl?

Cykeltur

Hvis du kan lide at cykle, kommer du ikke til at kede dig  på Terschelling. Terschelling har cirka 70 km med cykelstier! Du kan cykle langs Vadehavet på hele øens længde og nyde udsigten over havet. Cykle over Laderumheide og gennem klitterne i naturreservatet De Kooibosjes. Tag ud i naturen eller cykle til Midsland for at nyde en drink på en café. Foretrækker du lidt mere action? Tag ud på din mountainbike og oplev det alsidige landskab!

Cykeludlejning

Har du ingen cykel med? Ikke noget problem. Hos ‘Zeelen Rijwielverhuur B.V.’ kan du leje en cykel. Det er 4 minutters gang fra Landal Kaap West.  Blæser det? Du kan også leje el- og ladcykler her. Yders praktisk! Kunne du tænke dig at tage en tur sammen på cykel? Så kan der lejes en tandemcykel. Og hvis du har lyst til lidt mere action, kan mountainbikes også lejes.