Faciliteter feriepark Bourtange

(Vand)sjov er en selvfølge på Landal Landgoed Bourtange. Nyd badesøen og den offentlige udendørs pool ved siden af parken. Som gæst har du også gratis adgang til den indendørs swimmingpool De Barlage, som ligger et kvarters kørsel fra parken. Udforsk området på cykel eller i sup (begge dele kan lejes i parken), og nyd derefter en drink og en snack i den hyggelige café. Du kan købe ind i minibutikken og bestille rundstykker til din morgenmad. De yngste gæster kan boltre sig på eventyrlegepladsen og spille fodbold eller basketball på multibanen.
  • Badesø og udendørs pool 
  • Indendørs swimmingpool i nærheden (indgang inkluderet)
  • Cykel- og supudlejning
  • Café, Minishop, morgenbrødsservice
  • Multibane
Priser og ledighed
MNO Swimming pool

Indendørs swimmingpool i nærheden

Som gæst på Landal Landgoed Bourtange får du gratis adgang til den indendørs swimmingpool De Barlage, ca. 15 minutter i bil fra parken. Mor dig i poolen med vandrutsjebane, svøm baner i bassinet eller slap af i boblebadet. Der er et opvarmet soppebassin til de små.
Maandelijks initiatief Jan

Mad og drikke

Nyd en kop kaffe, te eller en lille snack i den hyggelige café på Landal Landgoed Bourtange. Her kan du bestille friske rundstykker til morgenmad, som du kan hente næste morgen. Du kan gøre dine nødvendige (små) indkøb i vores minibutik. Har du ikke lyst til at lave mad? I nærheden af parken finder du flere restauranter til et omfattende måltid.
LRE Walking

Med hunden

Hunde er meget velkomne på Landal Landgoed Bourtange (i mange af ferieboligerne) og kan virkelig nyde en ferie her. Udforsk den smukke natur og vandrestierne sammen. Der er et stort naturreservat i nærheden, hvor hunde kan løbe frit rundt. Efter en dag fuld af aktiviteter kan I slappe af sammen i en af vores kæledyrsvenlige ferieboliger. Vælg et eller flere kæledyr i din rejsegruppe for at se, hvilke ferieboliger der tillader kæledyr.
Tjek Landal appen for aktuelle oplysninger Uundværlig før og under dit ophold