Børn

Din bekymringsfrie ferie er begyndt! Bollo byder dig og dine børn velkommen. De mindste kan have det sjovt i det indendørs legeområde og lave nogle kreative håndværk i Atelieret, alt imens at de ældre børn kan tage et spil air hockey eller et spil pool ved poolbordet.

At kede sig er umuligt

Landal Adventure: vores nye spil til børn

Tager du børnene med på Landal GreenParks inden længe? Så download vores nyeste innovative app Landal Adventure, og send dine børn på en digital ekspidition på parken. Med de indsamlede materialer kan de selv udtænke og bygge en digital træhytte.

Atelieret

Atelieret er stedet til at være rigtig kreativ. Lav for eksempel et fuglehus eller et insekthotel med et af byggesættene af træ. Du kan også lave et 3D-puslespil, eller selv design noget smukt. Det er også sjovt at lave figurer eller bogstaver i skum med figursavningen.

Uendelig sjov

Opdag en verden fuld af sjov og eventyr. Forestil dig at klatre op af klatrevæggen og kravle videre over til rutsjebanen. Rutsje ned og løbe hen over forhindringsbanen. Svinge rundt i reb gyngen og hoppe ned i boldbassinet. Vil du prøve igen? Så start fra begyndelsen og tag en tur til!

Børnenes bedste ven

Vidste du, at Bollo bor i sit eget hus på ferieparken? Kom forbi og få en high-five eller en krammer med denne venlige bjørn; du kan også få taget et billede med Bollo. Bollo er børnenes bedste ven!

Sjov og Underholdning

På Ladal Landgoed 't Loo er der meget at lave hele året rundt. Vores Fun & Entertainment team sørger for, at du og dine børn får en uforglemmelig ferie. Fra at lave kreative håndværk i Bollo Klubben til en gang bueskydning. Aktiviteterne er arrangeret for både børn og voksne. For de unge er der i sommerferien Tienerhost: Her kan de møde andre på deres alder. Sammen bestemmer de selv hvilke aktiviteter, der skal på programmet.

Børne feriebolig

Sjovt for børnene og sjovt for dig. Denne feriebolig er designet med børnene i fokus. Gå i bad i et badeværelse med frødesign. Tag et spil ved spillebordet, imens I får noget at drikke. På tavlen kan du se, hvem der sover hvor. Det kunne for eksempel være i den øverste køje i køjesengen.

4-personers børne feriebolig | 6-personers børne feriebolig

Børne- og Løbebane

Kalder alle sporty typer og dyreelskere! Kæl med dyrene eller test din kondition på Børne- & løbebanen. Prøv den 500 meter lange rute, der består af to dele.