Natur, action og forlystelser for hele familien

Hos Landal Middelfart tilbringer du ferien midt i Danmark, hvor en lang række sjove og spændende attraktioner, områder og oplevelser bare venter på at bliver udforsket af dig. Her får du alt fra vild action og sjove forlystelser til naturoplevelser og hyggelige stunder med familien. Der er nok at lave, så tag et kig på nogle af vores foretrukne attraktioner i området.

Hyggelige Middelfart

Middelfart
Middelfart er en charmerende lille by under 4 km fra parken, der byder på mange lækre restauranter og spændende butikker. Her kan I nyde den smukke udsigt udover Lillebælt og de hyggelige små gader, hvor de gamle bindingsværkshuse ligger side om side.

Læs mere her

Vild Bridgewalking

Middelfart
Byens bedste udsigt finder I fra toppen af Den Gamle Lillebæltsbro, hvor I med Bridgewalking Lillebælt kan gå 60 meter oppe på brokonstruktionen. Det er en fantastisk oplevelse, der giver et smukt udsyn over vandet, Jylland og Fyn. Tør du krydse Lillebælt på den måde?

Se mere her

Hvalsafari i Lillebælt

Middelfart
Lad børnene opleve dyrelivet, der lever i og omkring Lilebælt. Med et hvalsafari kan I sejle rundt og se, om I kan spotte marsvin, sæler og hvad havet og kystlinjen ellers byder på af sjove og spændende dyr. Hver tur er unik, da det aldrig er til at vide, hvilke dyr der vælger at komme forbi.

Se mere her

Timevis af sjov i LEGOLAND® og LEGO® House

Billund
Trænger I til forlystelser, kan I tage turen til LEGOLAND®, hvor der altid er garanti for sommerfugle i maven og sjove oplevelser uanset alder. Eller tag i LEGO® House, hvor sanser og kreativitet kan få frit spil. LEGO® House rummer over 25 millioner klodser, og her kan I opleve de fantastiske skulpturer bygget af de små plastikfirkanter. I har også mulighed for at bygge jeres helt egne kreationer og se nogle af dem komme digitalt til live.

 

Se mere her

Eventyrlige Odense

Odense
Odense er hjem til en lang række sjov aktiviteter for børn i alle aldre. Lad jer fordybe i dyrelivet i Odense Zoo eller oplev det gamle Egeskov Slot. H.C. Andersens hjemby emmer af eventyr, og her kan I lade børnene udforske de klassiske fortællinger på H.C. Andersens museum eller i Børnekulturhuset Fyrtøjet. Odense vil helt sikkert fortrylle jer.

Se mere her

Flere tips

For endnu mere inspiration, besøg oplevelsesportalen Discover Denmark