En fryd for øjet

På Landal Marker Waddens Haveneiland er der så meget at se og opleve. Smukke vandrestier, unikke steder til at observere fugle og en skøn strand. Men også en atmosfærefyldt ø-pavillon med en imponerende udsigt over Markermeer. Dette er ingredienserne til et fantastisk ophold.

Vandrestier

Oplev Marker Waddens fantastiske landskab til fods på de i alt ca. 12 km vandrestier. Iagttag undervejs planter, insekter, fisk og fugle, som her har fundet et nyt levested. Eller vov dig ud på sumpede vådområder med gangstier. Øen har masser at tilbyde.

Udkigstårn og fugletårne

Langs øens vandrestier ligger der forskellige fugletårne. Med en kikkert på lommen kan du spotte masser af fugle her. Se stylteløbere og præstekraver søge efter føde i sølet, stå i øjenhøjde med svømmende fugle i fugletårnet, Duikeend, og mød midlertidige øboere såsom klyder, strandskader og skestorke. Måske kommer der endda en havørn flyvende fra Oostvaardersplassen.

Strandglæde

På Marker Wadden ligger stranden bogstaveligt talt for dine fødder. Der er noget at opleve for enhver: lige fra en vandretur på stranden gennem brændingen til bygning af sandslotte i sandet. Tag også lige en dukkert i den omkringliggende sø, Markermeer.