Golf i Lillebæltsområdet

Som gæst hos Landal Middelfart er du også tæt på flere forskellige golfklubber, hvor du under dit spil også har mulighed for at nyde udsigten til det smukke landskab, som Lillebæltsområdet har at byde på.

Du kan blandt andet tage en hurtig runde på de 18 huller i Fredericia Golf Club, Birkmose Golf Club eller Golfklubben Lillebælt, der ligger lige ud til vandet. Alle tre klubber danner gode rammer for et dejligt spil golf. Men hvis den smukke udsigt ødelægger din koncentration, må du ikke give os skylden. Nu er du blevet advaret.

Fredericia Golf Club

Lige på den anden side af Lillebælt kan du nyde et spil golf i Fredericia Golf Club, der ligger blot 12 km fra Landal Middelfart og byder på en 18-hullers bane samt en 9-hul Pay and Play par 3 bane.

Så giv dig i kast med et dejligt spil på den store bane i Fredericia, hvor du altid er velkommen.

Fredericia Golf Club

Golfklubben Lillebælt

Nyd et spil golf på en af de smukkest placerede goldbaner i Danmark. Med udsigt ud over Lillebælt og med det kuperede landskab og grønne træer omkring dig, kan det næsten være svært at holde fokus på spillet.

Golfklubben Lillebælt ligger kun 5 km fra Landal Middelfart og tilbyder en 18-hullers bane såvel som en 9-hullers par 3 bane, driving range, træningsbunker og green. Så der er både godt spil og smuk udsigt i vente til dig her.

Golfklubben Lillebælt