Natur, action og forlystelser for hele familien

Hos Landal Middelfart tilbringer du ferien midt i Danmark, hvor en lang række sjove og spændende attraktioner, områder og oplevelser bare venter på at bliver udforsket af dig. Her får du alt fra vild action og sjove forlystelser til naturoplevelser og hyggelige stunder med familien. Der er nok at lave, så tag et kig på nogle af vores foretrukne attraktioner i området.

Middelfart
Middelfart er en charmerende lille by under 4 km fra parken, der byder på mange lækre restauranter og spændende butikker. Her kan I nyde den smukke udsigt udover Lillebælt og de hyggelige små gader, hvor de gamle bindingsværkshuse ligger side om side.

Omkring 3,5 kilometer fra ferieparken

Middelfart
Byens bedste udsigt finder I fra toppen af Den Gamle Lillebæltsbro, hvor I med Bridgewalking Lillebælt kan gå 60 meter oppe på brokonstruktionen. Det er en fantastisk oplevelse, der giver et smukt udsyn over vandet, Jylland og Fyn. Tør du krydse Lillebælt på den måde?

Omkring 3 kilometer fra ferieparken

Middelfart
Lad børnene opleve dyrelivet, der lever i og omkring Lilebælt. Med en hvalsafari kan I sejle rundt og se, om I kan spotte marsvin, sæler og hvad havet og kystlinjen ellers byder på af sjove og spændende dyr. Hver tur er unik, da det aldrig er til at vide, hvilke dyr der vælger at komme forbi.

Omkring 3,5 kilometer fra ferieparken

165 hektar smuk natur, der med sine mange stier blot venter på at blive udforsket. På turen gennem Dyrehaven, kan I opleve de mange hjorte, dådyr og rådyr, når de går på de stor græssletter eller inde mellem træerne i skoven. De mange dyr er med til at passe på naturen og sørge for at det hele ikke vokser til.
I kan vælge at gå helt op til Hindsgavl Slot og opleve den store smukke park omkring slottet.

Omkring 50 kilometer fra ferieparken

Odense er hjem til en lang række sjov aktiviteter for børn i alle aldre. Lad jer fordybe i dyrelivet i Odense Zoo eller oplev det gamle Egeskov Slot. H.C. Andersens hjemby emmer af eventyr, og her kan I lade børnene udforske de klassiske fortællinger på H.C. Andersens museum eller i Børnekulturhuset Fyrtøjet. Odense vil helt sikkert fortrylle jer.

Omkring 50 kilometer fra ferieparken

Billund
Trænger I til forlystelser, kan I tage turen til LEGOLAND®, hvor der altid er garanti for sommerfugle i maven og sjove oplevelser uanset alder. Eller tag i LEGO® House, hvor sanser og kreativitet kan få frit spil. LEGO® House rummer over 25 millioner klodser, og her kan I opleve de fantastiske skulpturer bygget af de små plastikfirkanter. I har også mulighed for at bygge jeres helt egne kreationer og se nogle af dem komme digitalt til live.

Omkring 60 kilometer fra ferieparken

Fredericia
I Fredericia, lige på den anden side af Lillebælt, kan I besøge Madsby Legepark, der året rundt inviterer til sjov og leg for børn og voksne. Her kan I more jer med den lange række af aktiviteter, der inkluderer alt fra dukketeater til tarzanbane og ”waterballs”. Her kan I også klappe og fodre dyrene, der bor på legeparken. Du kan blandt andet hilse på heste, geder og lamaer. Adgang til parken er gratis, men deltagelse i visse aktiviteter er mod gebyr.

Omkring 10 kilometer fra ferieparken
Flere tips
For endnu mere inspiration, besøg oplevelsesportalen Discover Denmark