Ferie fuld af oplevelser

Trænger I til ferie med både afslapning og fart over feltet? På og omkring vores parker er der masser at lave og opleve sammen. Gå på opdagelse i den flotte natur, vær aktiv, kulturel eller kreativ - hos Landal GreenParks får I et væld af oplevelser og aktiviteter til alle familiemedlemmer uanset alder.

Covid-19 forholdsregler

Faciliteter
 • Bademuligheder indendørs

  Vores indendørs bademuligheder må desværre ikke åbne endnu. Vi holder øje med regeringens retningslinjer og tilpasser dette, så snart vi må.

 • Bademuligheder udendørs

  I kan nyde en dukkert i vores udendørs pool. Omklædningsrummene er fortsat lukkede, så I skal klæde om i ferieboligen og anvende de udendørs brusere ved poolen. Det er vigtigt fortsat af overholde 1-meter reglen og forsamlingsforbuddet. Vi har fokus på rengøringen og vandkvaliteten, så hop bare i poolen.

 • Faciliteter

  Alle vores udendørs sportsfaciliteter og legepladser er åbne - selvfølgelig under hensyntagen til regeringens retningslinjer. Det er desværre ikke tilladt at åbne for vores indendørs faciliteter endnu.

Aktiviteter
 • Aktiviteter

  Skattejagt, naturbingo, krea-pakker, vandreture og Bollos sjove opgaver er blot nogle af de ting I vil kunne opleve på vores parker. Udvalget vil variere fra park til park. Følg med i Landal app’en, her vil programmet blive opdateret løbende.

Aktiviteter

Er du nysgerrig efter, hvor du kan finde alt i parken? Tjek parkoversigt Parkoversigt

Download Landal GreenParks-appen

Med appen har du aktuelle og nyttige oplysninger vedrørende dit ophold, hurtigt og nemt ved hånden. Appen indeholder parkoversigt, aktivitetsoversigt og gode tips til hvad man kan foretage sig i området.