Mad og drikke

Alt fra morgenmad til aftensmad. Her kan I nyde alle jeres måltider, snacks og drinkkevarer. Morgenmad i restauranten, læskedrikke og is til børnene i det indendørs legeland. En snack og en drink på terrassen. Afslut dagen med at afprøve vores raclette i jeres feriebolig. Bon appetit!
Mere om mad og drikke

Bademuligheder

En af de ting, som børnene elsker allermest ved ferien, er at bade! I kan øve jer på at blive bedre til at svømme, se hvem der kan holde vejret under vandet i længst tid. Under jeres ophold på Landal Rabbit Hill  har I gratis entré til badelandet hver eneste dag.
Mere om svømning

Sport og spil

I vil ikke kede jer på Landal Rabbit Hill. I kan tage ud og bowle, spille et spil tennis eller tage et spil minigolf. Der bliver også arrangeret mange sjove aktiviteter for både unge og gamle. Vores Fun & Entertaining team vil fortælle jer alt om det, når I ankommer.
Alt om sport og spil

Børn

Tid til hinanden, det er det Landal Rabbit Hill handler om! Bollo byder dig og dine børn velkommen. Her kan alle hygge sig lige fra de ankommer. Den bekymringsfrie ferie er begyndt! Tag på eventyr, og vær med til de mange aktiviteter på denne børnevenlige park.
Faciliteter for børn

Skønhed og wellness

Slap helt af i skønhedssalonen. Nyd et øjeblik for dig selv. Tirsdag og torsdag er der en massør til forskellige massagebehandlinger tilstede og om eftermiddagen på onsdage og søndage, er du velkommen til at komme og få en skønhedsbehandling. Du vil føle dig som født påny.
Skønhed og wellness

Attraktioner

I kan nemt tage på opdagelse i Veluwe fra Landal Rabbit Hill enten med bil eller på cykel. Som par eller som familie. Vores park er ideelt placeret i forhold til at besøge besøge de forskellige attraktioner. Hvad med at besøge den zoologiske have eller et musem?
Tips om attraktionerne

Vandre- og cykelture

Vågn op, solen skinner. Efter en god morgenmad med friske rundstykker, er I klar til en ny dag. Tag ud og oplev omgivelserne og landskabet, imens I nyder den friske skovluft. Fra Landal Rabbit Hill er der kilometervis af landskab, der venter på jer.
Vandre- og cykelture