Attraktioner

I kan nemt udforske Veluwe fra Landal Rabbit Hill enten med bil eller på cykel. Som par eller som familie. Vores park er ideelt placeret i forhold til at besøge besøge de forskellige attraktioner. Hvad med at besøge den zoologiske have eller et museum?

Floriade Expo 2022

Den 14. april 2022 åbner Floriade sine porte i Almere i seks måneder. Du vil opdage løsninger fra innovatorer fra ind- og udland, der gør vores byer sjovere, smukke og bæredygtige. Og du nyder duften og farven på blomster, planter, grøntsager og frugter. Dyk ned i temaet 'Growing Green Cities' og blive overrasket! Du kan finde flere oplysninger på hjemmesiden.
Hjemmeside

Julianatoren

Apeldoorn
Apeldoorn tilbyder mange forskellige butikker. Størstedelen ligger i centrum af byen, ligeledes det overdækkede orangerie shoppingcenter.
I Apeldoorn finder du også familie forlystelsesparken Julianatoren med 60 fantastiske forlystelser og show!
Hjemmeside Ca. 10,5 kilometer fra parken

Apenheul

Apenheul
Elsker du dyr, og særligt aber? Hvis du gør, er Apenheul det perfekte sted for dig! Du kan stå ansigt til ansigt med en af de sødeste og stærkeste aber, og du kan endda også røre dem!
HjemmesideCa. 12 kilometer fra parken

Palace Het Loo

Apeldoorn
"Het Loo" palads er over 300 år gammelt og var engang et royalt palads. De restaurerede værelser giver jer en fornemmelse er mange århundredes royale liv. Engang boede den hollandske royale familie her.
HjemmesideCa 13,5 kilometer fra parken

De Hoge Veluwe National Park

Otterlo
De Hoge Veluwe er Hollands største nationalpark. En park der hver sæson ændrer sig utroligt meget. De besøgende har adgang til alle områder af parken.
HjemmesideCa. 21 kilometer fra parken

Burger's Zoo

Arnhem
Tag på en af de guidede ture, efterlign aberne i Burgers børne jungle, og få et måltid mad i en af de mange restauranter. Der er umuligt at kede sig i denne zoo, som er mere end 100 år gammel.
HjemmesideCa 44,5 kilometer fra parken

Tag på opdagelse i området

Oplev det nærtliggende område og se alt, hvad det kan tilbyde. En dag fyldt med action og spænding i en forlystelsespark, en tur i zoo eller tag på tur i regionen. Der er meget at lave på parkerne, men det nærtliggende område har også en meget at byde på. Meget underholdning for alle.