Omgivelser

Vælg den perfekte udflugt til jeres familie. I er garanteret en sjov dag uanset om I tager til Erlebnisbad Sommerstein, spiller golf ved Urslautal Golf Klub eller klatrer ved Waldseilgarten Natrun. Byen af Mozart, Salzburg, kan også anbefales med alle deres museumer.

Natrun Waldseilgarten

Maria Alm
Den naturbaserede skov er perfekt til en spændende dag. Børn kan opleve og nyde de mange interaktive legestationer, der udfordrer deres forskellige sanser. Der er fire kurser, samt børnenes Schlawutzel Tree Route med mere end 50 stationer der garanterer en masse sjov, når man klatrer. En skøn naturoplevelse for hele familien. Højdepunkterne er den 110 meter lange Speed Flying Fox og den 14 meter høje Free Fall.
HjemmesideOmkring 500 meter fra parken

Urslautal Golf Club

Saalfelden
En af de smukkeste championship i golf ligger i Alperne blandt de imponerende bjerglandskaber i Steinernes Meer, sammen med blomstrende biotoper. Her kan begyndere og eksperter øve deres sving i perfekte omgivelser.
HjemmesideOmkring 2 kilometer fra parken

Minedrifts Museum

Oplev den 4.000 år gamle minedrifts historie:
Denne destination fortæller dig alt, hvad du skal vide om minedrift historien. Med en guide vil du høre om mineralogi og nyde de skiftende udstillinger på museet, der giver en fascinerende indsigt i minedriftens verden fra den tidlige bronzealder til moderne tid.
HjemmesideOmkring 24 kilometer fra parken

Oplev Salzburg

Salzburg
Salzburg er hovedstaden i Salzburgerland, og er kendt som Mozarts fødested. Alle attraktionerne er et besøg værd. Ture i byen er også en mulighed via. Salzburg turist information.
HjemmesideOmkring 78 kilometer fra parken

Saalachtaler 'force of nature'

Lofer
I Lofer er der 2 smukke kløfter (Vorderkaserklamm og Seisenbergklamm) samt Lamprechtshöhle.
HjemmesideCa. 29,5 kilometer fra parken