Omgivelser

Vælg den perfekte udflugt til jeres familie. I er garanteret en sjov dag uanset om I tager til Erlebnisbad Sommerstein, spiller golf ved Urslautal Golf Klub eller klatrer ved Waldseilgarten Natrun. Byen af Mozart, Salzburg, kan også anbefales med alle deres museumer.
Læs mere om området

Sport og spil

På Landal Resort Maria Alm har du mange muligheder for at få en aktiv ferie: Oplev den klare bjergluft i Hochkönig-området til fods eller på cykel, for her fører hvert skridt dig gennem en unik natur. Et sjovt og gennemtænkt kids program fra Fun & Entertainment teamet, samt mange andre aktivitetstilbud for alle aldre vil gøre din årlige ferie til en unik oplevelse.
Alt om sport og spil

Vandre og mountain biking

Når du vandrer 340 km + af førsteklasses vandrestier i Hochkönig regionen, fører hvert skridt gennem enestående natur. Turen fører dig til ren bjergluft, tårnhøje grotter, idylliske bjerge, frodige enge og en fantastisk udsigt over bjergene. Vandrestierne er skiltet, og er blevet godkendt med den østrigske vandringstegning.
Vandre- og cykelruter

Bademuligheder

Slap af i det behagelige tempererede vand i den eksklusive indendørs swimmingpool. Nyd roen og bliv fristet til at være væk i mange afslappende timer. Svøm et par omgange eller plask rundt med de små i det separate børnebassin. I afslapningsområdet finder du fred og ro og den perfekte mulighed for at dykke ned i en god bog og nyde den betagende panoramaudsigt. Hos Landal Resort Maria Alm indendørs swimmingpool er der plads til hele familien.
Læs mere om bademulighederne

Afslapning og massage

Efter en aktiv dag med en masse frisk luft og gåture i bjergene, er det specielt vigtigt at slappe af!

Nyd en kort pause med en lækker massage.
Mere om wellness

Børn

Kom med! Velkommen til Bollo Klubben - Bollo byder jer velkommen til Landal Resort Maria Alm. Leg sammen, vær kreative i værkstedet eller brug tiden ude i naturen på legepladsen.
Faciliteter for børn

Mad og drikke

Den friske luft i bjergene giver dig en stor appetit! En lækker drink eller middag er den bedste løsning hos ferieparkens hyggelige lounge. Her kan du forvente en hyggelig atmosfære kombineret med en eksklusiv menu, som har en masse lækre retter. Bon appetit!
Mere om mad og drikke

Golf

Nyd et spil golf på en af de smukkeste mesterskabsgolfbaner i Alperne. Kun 2 km fra ferieparken ligger Golfplatz Urslautal. Spil en stille runde golf i det smukke bjerglandskab, før du slapper af på ferieparken. Som ekstra bonus findes der regelmæssige golfaktiviteter i feriesæsonen, f.eks. Junior Golf Camp og for de små Golf-Pro's.
Til kursusudbuddet Oplev golfklubben