Mad og drikke

Nemt og lækker mad på parken . Bliv overrasket over den skiftende menu på restauranten, eller nyd din favorit pizza ved parkens pizzeria & steakhouse buffet. Parkshoppen har friske rundstykker hver morgen. Bon Appétit!
Mere om mad og drikke

Bademuligheder

Er du en rigtig vandhund? Så kan du plaske rundt i det tropiske badeland hos Landal Rønbjerg! Rutsj ned af vandrutsjebanerne, dyk ned i det vilde bølgebassin eller slap af i de lækre spabade. De yngste har mulighed for timevis af sjov i soppebassinet. En hyggelig dag for både unge og gamle.
Mere om bademulighederne

Sport og spil

Der er masser af muligheder for aktiviteter på Landal Rønbjerg. Udfordre familien til et spil squash i sportshallen eller en omgang bowling. Tag fitnessudstyret i fitnesscenteret i brug eller prøv den sjove 3D laserbane. En ferie fuld af sjov og spas.
Mere om sport og spil

Børn

På Landal Rønbjerg, er der garanti for timevis af sjov. Imens du udforsker området kan børnene lege løs i legelandet. I det kreative værksted kan børnene kreere små kunstværker i form af tegninger og malerier, i højsæsonerne vil der være særlige aktiviteter til børnene.
Mere om børn på Rønbjerg

Skønhed og wellness

Har du brug for at slappe af oven på en aktiv dag? Udforsk wellnessafdelingen på parken. Du vil føle dig som født på ny efter en tur i fiskespaen eller en vidunderlig massage. Du kan også nyde en tur i hamam eller den varme pool.
Mere om skønhed og wellness

Omgivelser

Oplev Vesthimmerland. Gå en tur i de hyggelige byer i området med hver deres charme eller besøg en af de mange forskellige attraktioner i nærheden, så du kan få den ultimative ferie. Besøg for eksempel den natursmuk ø, Livø eller prøv sjove forlystelser i Fårup Sommerlands.
Mere om omgivelserne

Vandre- og cykelture

Den smukke natur i det nordlige Danmark inviterer dig til en vidunderlig vandre- eller cykeltur gennem bakkerne ved Limfjorden. Du kan let udforske de smukke omgivelser med hele familien. Her er det skønt at begive sig udenfor!
Mere om vandre- og cykelture

Udforsk golf klubben

Kalder alle golfentusiaster! Løgstør Golf Klub ligger blot 15 minutters kørsel fra Landal Rønbjerg og har hele 27 huller. Tag et spil golf på 18-huls banen, eller prøv 9-huls Pay & Play banen, som består af 2 par 4 huller, 7 par 3 huller, greens og bunkere.
Oplev Løgstør Golfklub