Landal GreenParks-App

Download den gratis Landal GreenParks App. App'en giver dig mulighed for altid at kunne tjekke de aktuelle åbningstider for parken, aktiviteter og faciliteter samt meget mere.


Læs mere om privatlivspolitikken for denne app her.

Mad og drikke

Hos Landal Rønbjerg kan I nyde lækre måltider uden at forlade ferieparken.
Landal Rønbjerg har en dejlig åben restaurant i hovedbygningen, hvor I kan spise lækker frokost og aftensmad. Hver morgen kan du desuden købe friske rundstykker i vores parkshop, som kan nydes i ferieboligen.
Mad og drikke

Feriepark og tropisk badeland i Rønbjerg

Ud til Limfjorden finder I Landal Rønbjerg – det perfekte feriecenter med badeland for hele familien. Ferieparken huser et væld af forskellige aktiviteter med alt fra indendørs tropisk badeland til minigolf og bowlinghal. Udenfor er I omringet af smuk, uspoleret og storslået natur med både vand og skov i baghaven. 

Husk man også er velkommen som daggæst - se mere her.
Bademuligheder

Sport og spil

På Landal Rønbjerg er der mange sjove aktiviteter for dig og hele din familie.

Du kan blandt andet udfordre familien til et spil squash i sportshallen eller til en omgang bowling. Du kan også forbrænde kalorier i fitnesscenteret eller tage en dyst på den sjove 3D laserbane. Hos Landal Rønbjerg får I en ferie fuld af sjov og spas.
Sport og spil

Børn

På Landal Rønbjerg er der garanti for timevis af sjov for børn i alle aldre.

Hvad end det er i det store indendørs legeland eller sportshallen, på den udendørs legeplads eller hoppepuden, er dine unger garanteret sjov i timevis.

For de små er der desuden det kreative værksted, hvor de lave deres egne små kunstværker. I højsæsonerne vil der desuden være særlige aktiviteter for børnene.
Børn og leg

Skønhed og wellness

Har du brug for at slappe af oven på en aktiv dag? Udforsk wellnessafdelingen på parken. Du vil føle dig som født på ny efter en tur i fiskespaen eller efter en vidunderlig massage. Du kan også nyde en tur i hamam eller den varme pool.
Skønhed og wellness

Attraktioner

Oplev Vesthimmerland på nærmeste hold. Gå en tur i de hyggelige omkringliggende byer, der alle har hver deres charme. I kan også besøge nogle ad de forskellige attraktioner i nærheden, så I får oplevet så meget som muligt. Besøg for eksempel den natursmukke ø Livø , eller prøv de sjove forlystelser i Fårup Sommerland.
Attraktioner

Vandre- og cykelture

Den smukke natur i det nordlige Danmark inviterer dig indenfor til en vidunderlig vandre- eller cykeltur gennem klitterne ved Limfjorden. På den måde kan du let tage på opdagelse i de smukke omgivelser med hele familien. Her er det skønt at begive sig udenfor!
Vandre- og cykelture

Udforsk golfklubben

Kalder alle golfentusiaster! Løgstør Golfklub ligger blot 15 minutters kørsel fra Landal Rønbjerg og har hele 27 huller. Tag et spil golf på 18-huls banen, eller oplev 9-huls Pay & Play banen, som består af 2 par 4 huller, 7 par 3 huller, greens og bunkere.
Golf