Attraktioner

Oplev Vesthimmerland på nærmeste hold. Gå en tur i de hyggelige omkringliggende byer, der alle har hver deres charme. I kan også besøge nogle af de forskellige attraktioner i nærheden, nedenfor har kort beskrevet nogle af de mange spændende attraktioner som Vesthimmerland har at byde på. Det kan være en god idé at undersøge lidt hjemmefra, så I får oplevet så meget som muligt. 

Start oplevelserne allerede på turen til Landal Rønbjerg med spændende lydfortællinger.

Oplev Vesthimmerland
Har I brug for hjælp til dagsturen?
Har I udfordringer med at finde den helt rette attraktion eller oplevelse til jeres dagstur med hele familien? GoTours har samlet alt fra de smukkeste naturoplevelser, historiske musuemsbesøg til en actionfyldt dag på vandet. Bliv meget klogere på alle de forskellige muligheder for en helt perfekt dagstur i Nordjylland på GoTours

Himmerlandske fortællinger

På vej på ferie i Himmerland, kan I høre de spændende fortællinger for børn eller måske en hårrejsende spøgelseshistorie. I kan blandt andet høre fortællinger om Vikingerne i Himmerland, Stenalderen i Ertebølle eller Lille Vildmoses konger. Det giver garanteret ro på bagsædet og vækker en nysgerrig interesse for at besøge nogle af de omtalte steder.

Foto: Destination Himmerland
Find fortællinger og podcast her

Livø

Ranum 
Livø er placeret i Limfjorden ca. 10 km sydvest for Løgstør og har siden 1980 været ejet af Naturstyrelsen. Her kan du vandre på egen hånd eller følge en af de guidede ture, hvor du bl.a. kan høre om blodgildet i Roskilde og anstalten for de "moralsk åndssvage". Du kan også fange fjordrejer på stranden og sejle på sælsafari i kajak rundt om øen.
Sejl fra Rønbjerg til Livø på bare 20 minuter.. Færgen sejler kun få 100 meter fra Landal Rønbjerg, se afgange på  færgeselskabets hjemmeside.
Vær opmærksom på, at hunde ikke er tilladt på Livø.
HjemmesideOmkring 5,5 kilometer fra ferieparken

Muslingebyen Løgstør

Muslingebyen Løgstør er født og formet af Limfjorden og fyldt med maritim stemning og atmosfære. Her er tempoet roligt og der tages tid til at nyde stemningen, også i det hyggelige og alsidige handelsliv i byen. I Løgstør finder man noget så specielt som en kanal kun få meter fra fjorden, nemlig Frederik VII’s kanal med Danmarks ældste fungerende drejebro. I den gamle Kanalfogedbolig kan man i dag besøge Limfjordsmuseet.

Foto: VisitVesthimmerland
HjemmesideOmkring 13,5 kilometer fra ferieparken

Stenaldercenter Ertebølle

Få stenalderen helt ind under huden i det 25.000 kvm store udendørs oplevelseslandskab og oplev de mange forskellige stenalder værksteder med alle sanser. Gå i stenalderfolkets fodspor og prøv kræfter med jagt, sejlads, flinthugning og ikke mindst dagliglivet i stenalderen.

Foto: Destination Himmerland
HjemmesideOmkring 12 kilometer fra ferieparken

Fårup Sommerland

Blokhus
Besøg en af de største forlystelsesparker i Danmark med vilde rutsjebaner, børneattraktioner og ikke mindst Danmarks største vandland. Sjov for hele familien!
Læs mere hereOmkring 59,5 kilometer fra ferieparken

Aalborg

Aalborg
Besøg Aalborg for en skøn dag fyldt med shopping eller for at opleve kulturen.
HjemmesideOmkring 57 kilometer fra ferieparken

Verdenskortet

Hobro
Se miniatureversionen af verdenskortet ved Klejstrup sø, som er lavet af naturlige materialer som sten og græs.
HjemmesideOmkring 59,5 kilometer fra ferieparken

Glenholm Vingård

Ranum
I løbet af sommeren kan du enten få en rundvisning eller deltage i en vinsmagning i cafeen hos en dansk vinproducent.
HjemmesideOmkring 3,5 kilometer fra ferieparken

Djurs Sommerland – Nordens største sommerland

Nimtofte
Oplev Danmarks største rutschebaner, et kæmpestort Vandland og over 60 sjove forlystelser for hele familien – glæd jer til den nye DrageKongen og årets 2 superseje nyheder. Køb billetter med rabat hos Landal og gå direkte ind i Djurs Sommerland.
Læs mere herOmkring 125 kilometer fra ferieparken

Flere tips

For endnu mere inspiration, besøg oplevelsesportalen Discover Denmark