Feriepark og tropisk badeland i Rønbjerg

Ud til Limfjorden finder I Landal Rønbjerg – det perfekte feriecenter med badeland for hele familien. Ferieparken huser et væld af forskellige aktiviteter med alt fra indendørs tropisk badeland til minigolf og bowlinghal. Udenfor er I omringet af smuk, uspoleret og storslået natur med både vand og skov i baghaven. 

Forholdsregler for brug af badeland

Hold jer opdateret om de gældende forholdsregler, når I ønsker at benytte badelandet.

Forholdsregler for badeland
Vi har samlet de gældende forholdsregler for alle bademuligheder på vores parker på en side. Få et overblik over hvornår de forskellige bademuligheder åbner og hvilke restriktioner der vil være.

Oplev vores nye vildmarksbade

Nyd roen og slap fuldstændig af sammen i vores nye vildmarksbade-område på Landal Rønbjerg. Her kan I komme helt ned i gear i de perfekte rammer. I kan både finde vildmarksbade, sauna, koldtvandsbad og udendørs brusere.

Book tid i Parkshoppen.

Landal Rønbjerg er den ideelle feriedestination hele året rundt, da det er et feriecenter med badeland, og ikke et hvilket som helst badeland – det er nemlig et tropisk badeland. Det betyder, at I på selv den koldeste og mest triste vinterdag kan slappe af i det opvarmede boblebad, og i de lune sommermåneder kan I plaske rundt i varmtvandsbassinerne og give den gas med badebolden. Med andre ord, så er vores badeland i Rønbjerg et sted, hvor hele familien kan samles uanset om kalenderen siger januar eller august.

Sjov for hele familien i vores badeland i Rønbjerg

Hvis I er på udkig efter et badeland i Nordjylland, hvor I kan holde jeres næste ferie, bør I tage et nærmere kig på alle de aktiviteter, som badelandet indeholder:
  • Bølgebassin (29 C°)
  • Spabade (34 C°)
  • Terapibad (34 C°)
  • Børnebassin (34 C°)
  • Varmtvandsbassiner (35 C°)
  • Svømmehal (27 C°)
  • Rutsjebaner

Der er både mulighed for at lukke øjnene i og tage en slapper i spabadet eller give den gas i rutsjebanerne. I er garanteret underholdning i timevis for hele familien, og hvad end I starter dagen ud med en frisk dukkert for at gøre plads til en stor frokost i ferieboligen, eller om I bruger hele eftermiddagen på at plaske rundt, er helt op til jer. Mulighederne er næsten uendelige og med massevis af aktiviteter for både store og små i vores badeland i Rønbjerg, så flyver feriedagene afsted. Sådan er det nemlig ofte, når man har det sjovt!

Skal de små med i badelandet?

Når de små skal med i badelandet, skal de altid være iklædt både badeble og godkendte blebadebukser! Reglen gælder alle børn, som endnu ikke er 100% renlige, for at undgå uheld i vandet, der medfører lukning af badelandet.
Blebadebukser skal være tætsiddende omkring lårene og maven. Godkendte blebadebukser inkluderer for eksempel modellen Happy Nappy, der sælges til en god pris i Parkshoppen. Badebleer alene er ikke tilladt i badeland.

Børn til og med 7 år må gå med i omklædningsrummet til det modsatte køn.

Tag hele familien med i vandland i Nordjylland

Vores feriepark og vandland i Nordjylland kan med garanti huse netop jeres familie, for vi har både små og store ferieboliger, hvor der er plads til op til 14 personer. I kan altså snildt invitere både moster, onkel, bedstemor og bedstefar med på ferien, hvor I kan skabe jeres helt egne og personlige ferieminder. Og hvis I har mod på at skabe nye og anderledes traditioner i højtiderne, kan I holde både påske, jul og nytår i vores ferieparker og herunder hos Landal Rønbjerg.

Så slipper I for besværet med indkøb, rengøring og tidskrævende planlægning – I kan blot sætte jer ind i bilen og køre afsted mod afslapning, samvær og hygge. På vores ferieparker gør vi endda lidt ekstra for, at I skal føle jer ekstra hjemme i højtiderne, for vi giver jer blandt andet et gratis juletræ med pynt. Og forestil dig at vågne op 1. juledag og tage hele familien med i badeland? Vi garanterer julelys i øjnene på familiens mindste medlemmer!