Feriepark og tropisk badeland i Rønbjerg

Ud til Limfjorden finder I Landal Rønbjerg – det perfekte feriecenter med badeland for hele familien. Ferieparken huser et væld af forskellige aktiviteter med alt fra indendørs tropisk badeland til minigolf og bowlinghal. Udenfor er I omringet af smuk, uspoleret og storslået natur med både vand og skov i baghaven.

Vildmarksbad - en forfriskende pause

Nyd udsigten fra badet

Vær ét med naturen mens du tager et dejligt afslappende bad. Fra vildmarksbadet har du den smukkeste udsigt og kan høre fuglene fløjte imens du slapper helt af i det varme vand. Trænger du til et forfriskende og koldt gys? Så tag en hurtigt dukkert i koldtvandskaret og så en tur i saunaen bagefter, for at få varmen i kroppen igen.

Det er ren balsam for krop og sjæl og en dejlig måde at forkæle sig selv på med både vildmarksbade, sauna, koldtvandsbad, udendørs brusere samt herre- og dameomklædning.

Vildmarksbadene er åbne hele året rundt, så her kan I nyde et dejligt varmt bad på de kølige sommerdage og de mørke vinterdage.

Tag en pause og forkæl dig selv

Vildmarksområdet ligger med udsigt ud mod søen på øst siden af parken. For at komme ind i området, skal I bestille tid i Parkshoppen hvor I får udleveret en kode som kun er gældende i det tidsrum I har booket.

Vildmarks området er åbent hver dag mellem kl. 10.00 og 18.30 og der kan bookes tid i følgende tidsintervaller (max. 12 personer):

 • kl. 10.00-11.30
 • kl. 11.45-13.15
 • kl. 13.30-15.00
 • kl. 15.15-16.45
 • kl. 17.00-18.30
Prisen for at benytte vildmarks området er kr. 99,- pr. person.

Landal Rønbjerg er den ideelle feriedestination hele året rundt, da det er et feriecenter med badeland, og ikke et hvilket som helst badeland – det er nemlig et tropisk badeland. Det betyder, at I på selv den koldeste og mest triste vinterdag kan slappe af i det opvarmede boblebad, og i de lune sommermåneder kan I plaske rundt i varmtvandsbassinerne og give den gas med badebolden. Med andre ord, så er vores badeland i Rønbjerg et sted, hvor hele familien kan samles uanset om kalenderen siger januar eller august.

Sjov for hele familien i vores badeland i Rønbjerg

Der er både mulighed for at lukke øjnene i og tage en slapper i spabadet eller give den gas i rutsjebanerne. I er garanteret underholdning i timevis for hele familien, og hvad end I starter dagen ud med en frisk dukkert for at gøre plads til en stor frokost i ferieboligen, eller om I bruger hele eftermiddagen på at plaske rundt, er helt op til jer. Mulighederne er næsten uendelige og med massevis af aktiviteter for både store og små i vores badeland i Rønbjerg, så flyver feriedagene afsted. Sådan er det nemlig ofte, når man har det sjovt!

Hvis I er på udkig efter et badeland i Nordjylland, hvor I kan holde jeres næste ferie, bør I tage et nærmere kig på alle de aktiviteter, som badelandet indeholder:

 • Bølgebassin (29 C°)
 • Spabade (34 C°)
 • Terapibad (34 C°)
 • Børnebassin (34 C°)
 • Varmtvandsbassiner (35 C°)
 • Svømmehal (27 C°)
 • Rutsjebaner

Skal de små med i badelandet?

Når de små skal med i badelandet, skal de altid være iklædt både badeble og godkendte blebadebukser! Reglen gælder alle børn, som endnu ikke er 100% renlige, for at undgå uheld i vandet, der medfører lukning af badelandet.
Blebadebukser skal være tætsiddende omkring lårene og maven. Godkendte blebadebukser inkluderer for eksempel modellen Happy Nappy, der sælges til en god pris i Parkshoppen. Badebleer alene er ikke tilladt i badeland.

Børn til og med 7 år må gå med i omklædningsrummet til det modsatte køn.

Tag hele familien med i vandland i Nordjylland

Vores feriepark og vandland i Nordjylland kan med garanti huse netop jeres familie, for vi har både små og store ferieboliger, hvor der er plads til op til 14 personer. I kan altså snildt invitere både moster, onkel, bedstemor og bedstefar med på ferien, hvor I kan skabe jeres helt egne og personlige ferieminder. Og hvis I har mod på at skabe nye og anderledes traditioner i højtiderne, kan I holde både påske, jul og nytår i vores ferieparker og herunder hos Landal Rønbjerg.

Så slipper I for besværet med indkøb, rengøring og tidskrævende planlægning – I kan blot sætte jer ind i bilen og køre afsted mod afslapning, samvær og hygge. På vores ferieparker gør vi endda lidt ekstra for, at I skal føle jer ekstra hjemme i højtiderne, for vi giver jer blandt andet et gratis juletræ med pynt. Og forestil dig at vågne op 1. juledag og tage hele familien med i badeland? Vi garanterer julelys i øjnene på familiens mindste medlemmer!