Feriepark og tropisk badeland i Rønbjerg

Ud til Limfjorden finder I Landal Rønbjerg – det perfekte feriecenter med badeland for hele familien. Ferieparken huser et væld af forskellige aktiviteter med alt fra indendørs tropisk badeland til minigolf og bowlinghal. Udenfor er I omringet af smuk, uspoleret og storslået natur med både vand og skov i baghaven. 

Landal Rønbjerg er den ideelle feriedestination hele året rundt, da det er et feriecenter med badeland, og ikke et hvilket som helst badeland – det er nemlig et tropisk badeland. Det betyder, at I på selv den koldeste og mest triste vinterdag kan slappe af i det opvarmede boblebad, og i de lune sommermåneder kan I plaske rundt i varmtvandsbassinerne og give den gas med badebolden. Med andre ord, så er vores badeland i Rønbjerg et sted, hvor hele familien kan samles uanset om kalenderen siger januar eller august.

Sjov for hele familien i vores badeland i Rønbjerg

Hvis I er på udkig efter et badeland i Nordjylland, hvor I kan holde jeres næste ferie, bør I tage et nærmere kig på alle de aktiviteter, som badelandet indeholder:
  • Bølgebassin (29 C°)
  • Spabade (34 C°)
  • Terapibad (34 C°)
  • Børnebassin (34 C°)
  • Varmtvandsbassiner (35 C°)
  • Svømmehal (27 C°)
  • Rutsjebaner

Der er både mulighed for at lukke øjnene i og tage en slapper i spabadet eller give den gas i rutsjebanerne. I er garanteret underholdning i timevis for hele familien, og hvad end I starter dagen ud med en frisk dukkert for at gøre plads til en stor frokost i ferieboligen, eller om I bruger hele eftermiddagen på at plaske rundt, er helt op til jer. Mulighederne er næsten uendelige og med massevis af aktiviteter for både store og små i vores badeland i Rønbjerg, så flyver feriedagene afsted. Sådan er det nemlig ofte, når man har det sjovt!

Skal de små med i badelandet?

Når de små skal med i badelandet, skal de altid være iklædt både badeble og godkendte blebadebukser! Reglen gælder alle børn, som endnu ikke er 100% renlige, for at undgå uheld i vandet, der medfører lukning af badelandet.
Blebadebukser skal være tætsiddende omkring lårene og maven. Godkendte blebadebukser inkluderer for eksempel modellen Happy Nappy, der sælges til en god pris i Parkshoppen. Badebleer alene er ikke tilladt i badeland.

Børn til og med 7 år må gå med i omklædningsrummet til det modsatte køn.

Tag hele familien med i vandland i Nordjylland

Vores feriepark og vandland i Nordjylland kan med garanti huse netop jeres familie, for vi har både små og store ferieboliger, hvor der er plads til op til 14 personer. I kan altså snildt invitere både moster, onkel, bedstemor og bedstefar med på ferien, hvor I kan skabe jeres helt egne og personlige ferieminder. Og hvis I har mod på at skabe nye og anderledes traditioner i højtiderne, kan I holde både påske, jul og nytår i vores ferieparker og herunder hos Landal Rønbjerg.

Så slipper I for besværet med indkøb, rengøring og tidskrævende planlægning – I kan blot sætte jer ind i bilen og køre afsted mod afslapning, samvær og hygge. På vores ferieparker gør vi endda lidt ekstra for, at I skal føle jer ekstra hjemme i højtiderne, for vi giver jer blandt andet et gratis juletræ med pynt. Og forestil dig at vågne op 1. juledag og tage hele familien med i badeland? Vi garanterer julelys i øjnene på familiens mindste medlemmer!