Vandre- og cykelture

Den smukke natur i det nordlige Danmark inviterer dig indenfor til en vidunderlig vandre- eller cykeltur gennem klitterne ved Limfjorden. På den måde kan du let tage på opdagelse i de smukke omgivelser med hele familien. Her er det skønt at begive sig udenfor!

Vandreture

I kan gå en tur langs den smukke og til tider stormomsuste Limfjord lige ved ferieparken eller køre en tur til den mere rolige Vildsted sø, blot 6 km fra ferieparken, hvor der er to vandreruter på omkring 10 kilometer.

Ønsker I nogle kortere ruter har Uhrehøj Plantage, cirka 18 km fra parken, ikke mindre end 4 afmærkede vandreruter - 2,5 km, 3 km, 4 km og 7 km. Her kommer I helt tæt på den smukke plantage og dens dyreliv.

Cykelture

Oplev den skønne natur fra cyklen, vær dog opmærksom på, at der ikke er cykelstier.

Er I til action og fart over feltet på mountainbike, byder Uhrehøj Plantage på en 14 km lang mountainbikerute fuld af tempo og udfordringer, der tester balance og teknik.

Cykeludlejning på parken

Er I klar til en tur på cykel i naturen?
I behøver ikke at medbringe jeres egne cykler - på parken kan I leje unisex cykler og børnecykler, eller hvis der skal være lidt mere fart på, er der også mulighed for at leje mountainbikes. Cykler lejes på dagsbasis.Se priser for leje af cykler