På og omkring ferieparken

Landal Sallandse Heuvelrug har en fantastisk beliggenhed omkring en badesø. Et perfekt sted til at fiske, bade eller bygge sandslotte. Som gæst kan du gratis benytte alle faciliteterne på den tilstødende feriepark Hoge Hexel. Her får du masser af sjove oplevelser i det indendørs legeland og den indendørs swimmingpool, og du kan nyde en dejlig middag i restauranten. Et rent slaraffenland!

  • Masser af sjove oplevelser i og omkring badesøen
  • Badesjov på den tilstødende feriepark
  • Hyggelig middag på Hoge Hexel
  • Cykeludlejning
Pris og ledighed
Feriepark Sallandse Heuvelrug
Vælg opholdstype
Ankomstdato
Vælg ankomstdato

Timevis af badesjov

Den indendørs swimmingpool på Hoge Hexel byder på vandsjov for alle aldre. Svøm baner i det 20 meter lange bassin, tag sammen en tur i dampkabinen, eller sus ned ad rutsjebanen. De mindste kan også rigtig hygge sig her. Vandet i soppebassinet er opvarmet, så det har en dejlig temperatur på 31 grader.

Spil golf på skov- og hedebanen

Har du lyst til at svinge golfkøllerne? På golfklubben De Koepel kan du spille på en 18-hullers par 70 skov- og hedebane. Landskabet er omdannet til en landligt beliggende green. Det et rent slaraffenland for golfentusiaster. Hvem bliver feriens golfmester?
Vores boliger
Download Landal GreenParks-appen Med appen har du aktuelle og nyttige oplysninger vedrørende dit ophold, hurtigt og nemt ved hånden. Appen indeholder parkoversigt, aktivitetsoversigt og gode tips til hvad man kan foretage sig i området.