Aktiviteter Feriepark Sallandse Heuvelrug

Landal Sallandse Heuvelrug har en fantastisk beliggenhed omkring en badesø. Et perfekt sted til at fiske, bade eller bygge sandslotte. Som gæst kan du gratis benytte alle faciliteterne på den tilstødende feriepark Hoge Hexel fra mandag til søndag. Her får du masser af sjove oplevelser i det indendørs legeland og den indendørs swimmingpool, og du kan nyde en dejlig middag i restauranten.  
  • Masser af sjove oplevelser i og omkring badesøen
  • Badesjov på den tilstødende feriepark
  • Hyggelig middag på Hoge Hexel
  • Cykeludlejning
Pris og ledighed
SHG Swimming pool

Timevis af badesjov

Den indendørs swimmingpool på Hoge Hexel byder på vandsjov for alle aldre. Svøm baner i det 20 meter lange bassin eller sus ned ad rutsjebanen. De mindste kan også rigtig hygge sig her. Vandet i soppebassinet er opvarmet.
SHG Bowling
Bowlingbane
Hvem vil lave flest striks og score flest point? Konkurrer mod hinanden i bowling i den nærliggende Bungalowpark Hoge Hexel.
Stock golf

Spil golf på skov- og hedebanen

På golfklubben De Koepel kan du teste dit handicap og få luftet golfkøllerne. Du kan spille på en 18-hullers par 70 skov- og hedebane. Landskabet er omdannet til en landligt beliggende green. Det et rent slaraffenland for golfentusiaster. Hvem bliver feriens golfmester?
Vores boliger
Tjek Landal appen for aktuelle oplysninger Uundværlig før og under dit ophold