Unikt ophold, omgivet af skov og hede

Landal Sallandse Heuvelrug har 110 ferieboliger, der er beliggende omkring en badesø. Som gæst kan du gratis benytte faciliteterne på den tilstødende feriepark Hoge Hexel, som fx receptionen, swimmingpoolen og restauranten. Under et ophold på Landal Sallandse Heuvelrug kan du udforske områdets forskelligartede natur.
    Om søndagen kan du opleve ultimativ ro og plads. Dette er hviledag, hvor alle faciliteter er lukket, på den tilstødende park. Og det giver masser af tid til at spotte fugle i al stilhed eller læse en god bog!

Mad og drikke

På den tilstødende feriepark Hoge Hexel bydes I velkommen til en dejlig frokost eller middag (åben mandag-lørdag). Og på terrassen kan du sidde og nyde en kop kaffe med kage. I det omkringliggende område er der adskillige spisesteder til ethvert tidspunkt på dagen. Lige fra Brasserie Sjiek til Gasterij de Oale Marckt. Om sommeren kan du hente en is hos IJs en Chocolade! Lyst til at spise i ferieboligen uden selv at lave mad? Det ordnes nemt via besteleenvoudig.nl/bungalowparkhogehexel. Velbekomme!

Bademuligheder

Lige fra badesø til opvarmet indendørs swimmingpool. Parken byder på vandsjov for alle aldre. Ved indgangen kan du købe badeartikler; lige fra badevinger og legetøj til babybadering og badebleer. Praktisk når man bader med børnene! Vandet i soppebassinet er opvarmet på forhånd, så det er 31 grader varmt. Om sommeren er badesøen meget populær. Bare fødder i sandet ved kanten af badesøen giver en dejlig sommerfornemmelse. Børnene får brændt krudt af på stranden og bygger sandslotte. En stor del af badesøen er specielt reserveret til en forfriskende dukkert i vandet og har en maksimal dybde på 2 meter. Det er også muligt at fiske!

Indendørs og udendørs leg

Her er alt lige fra klatreredskaber til en rutsjebane. Det indendørs legeland byder på masser af sjov og leg for børn i alderen 3-12 år. Eksempelvis organiserer underholdningsteamet ekstra aktiviteter i skoleferierne. Det kan fx være en beachvolleykamp eller en fodboldturnering på kunstgræsbanen. Opdag også de seje mountainbikeworkshops for børn og turene med GPS og på løbehjul gennem Twente.

Vandre og cykle

Det omkringliggende område er virkelig velegnet til cykel- og vandreture. Mulighederne er uendelige. Lige fra en tur på elcykel for at besøge en af hansestæderne til en fantastisk tur på mountainbike gennem skovene. Nationalpark Sallandse Heuvelrug indbyder til at nyde de naturskønne omgivelser med alt, hvad der vokser og blomstrer hele året rundt. I receptionen kan du få information om cykeludlejning, cykelruter og kort over vandrenetværket.

Spille golf på skov- og hedebanen

I golfklubben De Koepel kan du spille på en 18-hullers par 70 skov- og hedebane. Også kendt som de tidligere klitter i Wierden. Dette landskab er omdannet til en landligt beliggende green.