Oplev skoven, søerne og bjergene

Landal Søhøjlandet ligger midt i det smukke og unikke Gjern Bakker tæt på Silkeborg. Slap af i den smukke danske natur og se de mange bakker, søer og skove - for eksempel ved at gå en tur eller leje en kano i Silkeborg. Vil I have mere kulturrige oplevelser, kan I også besøge Aarhus blot 40 km væk.

Silkeborg
Sejl i en rigtig hjuldamper eller tag på kanotur. Nyd den smukke natur og oplev søerne ved Silkeborg.

Omkring 13 kilometer fra ferieparken

Silkeborg
Lær mere om alle dyrene i Danmark. I Aqua- og dyreparken kan du finde bævere, oddere, vaskebjørne, storke og andre dyr. Der er også en stor vandlegeplads!

Omkring 16 kilometer fra parken

Søhøjlandet
To af de ældste og mest kendte attraktioner i Midtjylland findes i området omkring Landal Søhøjlandet. Hjejlen, den smukke gamle hjuldamper, sejler hvert år tusindvis af gæster til Himmelbjerget. En tur med Hjejlen samt et besøg på Himmelbjerget er opskriften på en dejlig dag i den frodige natur i Søhøjlandet.

Omkring 24,5 kilometer fra ferieparken

Silkeborg
Kom højt til vejrs og mærke suset i maven, når I besøger klatreparken. Der er i alt 6 forskellige klatrebaner i varierende højder fra 3 meter over jorden til 20 meter oppe under trætoppene. Med mere end 90 forskellige aktiviteter, kan I starte stille og roligt ud og så arbejde jer mod toppen. Sværhedsgraden stiger fra bane til bane, så selv de mere erfarne klatrere kan få sved på panden. Sikkerheden er i top, så de modige kan roligt kaste sig ud i parkens 13 meters fritfaldshop.

Omkring 13 kilometer fra ferieparken

Nimtofte
Glæd jer til en af Danmarks største halloween-oplevelser for hele familien. I efterårsferien er hele parken forvandlet og pyntet med 30.000 græskar, tusindvis af farvestrålende efterårsblomster, raslende skeletter og kæmpeedderkopper.

Prøv hele 2 halloween haunted houses og over 60 sjove forlystelser. Åbent hele efterårsferien d. 15.-23. oktober

Omkring 70 kilometer fra ferieparken

AarhusCARD

Få rabat på jeres oplevelser med et AarhusCARD. Kortet giver dig gratis adgang til mere end 40 museer, attraktioner og aktiviteter, gratis bustransport i byen såvel som i hele regionen – og til lufthavnene i Aarhus og Billund og gratis parkering i centrum af Aarhus.

For endnu mere inspiration, besøg oplevelsesportalen Discover Denmark
Flere tips