Landal GreenParks-App

Download den gratis Landal GreenParks App. App'en giver dig mulighed for altid at kunne tjekke de aktuelle åbningstider for parken, aktiviteter og faciliteter samt meget mere.


Læs mere om privatlivspolitikken for denne app her.

Mad og drikke

Nyd lækker mad i Brasseriet på ferieparken. Her varierer menuen efter sæson, men I kan altid få friskbagte pizzaer. I Brasseriet er der noget til enhver.
Mad og drikke

Bademuligheder

Hos Landal Søhøjlandet kan hele familien boltre sig i det tropiske badeland, der har alt fra vandrutsjebane til spabad. Hele familien er garanteret sjov og vandpjaskeri i timevis i Søhøjlandets badeland, og hvad end I trænger til afslapning i spabadet eller action og fart over feltet i rutsjebanen, så er Landal Søhøjlandet den helt rette feriedestination.
Bademuligheder

Sport og spil

Kalder alle sportsfans! Hos Landal Søhøjlandet er der meget at lave for både børn og voksne. Tag imod udfordringen på squash banen, spil bordtennis eller minigolf på den sjove golfbane. Der er også en stor sportshal, hvor I kan udøve de forskellige sportsgrene.
Sport og spil

Børn

Sjov og latter er noget af det vigtigste på en ferie. Hos Landal Søhøjlandet kan børnene more sig på legepladsen, hoppepuden, med de sjove børneaktiviteter og i det kreative værksted.
Børn og leg

Attraktioner

Landal Søhøjlandet ligger midt i det smukke og unikke Gjern Bakker tæt på Silkeborg. Slap af i den smukke danske natur og se de mange bakker, søer og skove - for eksempel ved at gå en tur eller leje en kano i Silkeborg. Vil I have mere kulturrige oplevelser, kan I også besøge Aarhus blot 40 km væk.
Attraktioner

Vandre- og cykelture

Naturen omkring Silkeborg indbyder til at bruge tiden udendørs.

Få en aktiv ferie ved at cykle eller vandre en tur i det skønne bakkede landskab. Her kan I også opleve det rige dyreliv på tæt hold.

Der er en masse at se i naturen!
Vandre- og cykelture

Se her golfenthusiaster

Elsker du at spille golf? Så er Landal Søhøjlandet det helt rigtige sted for dig! Søhøjlandet Golfklub ligger lige ved siden af ferieparken i de smukke omgivelser i Gjern Bakker. Her kan du nyde den gode udsigt, mens du spiller.
Golf