Landal GreenParks-App

Download den gratis Landal GreenParks App. App'en giver dig mulighed for altid at kunne tjekke de aktuelle åbningstider for parken, aktiviteter og faciliteter samt meget mere.


Læs mere om privatlivspolitikken for denne app her.

Mad og drikke

Nyd lækker mad i Brasseriet på ferieparken. Her varierer menuen efter sæson, men I kan altid få friskbagte pizzaer. I Brasseriet er der noget til enhver.
Mad og drikke

Bademuligheder

På Landal Søhøjlandet kan I få masser af sjov og plaskeri i det tropiske badeland!

Børnene kan rutsje ned ad den 56 meter lange vandrutsjebane, mens du slapper af i spabadet eller i saunaen, der er både en til kvinder og en til mænd. De helt små kan trygt lege i det sjove og eventyrlige børnebassin. Her i badelandet kan I nyde sjove øjeblikke sammen.
Bademuligheder

Sport og spil

Kalder alle sportsfans! Hos Landal Søhøjlandet er der masser at lave for både børn og voksne. Tag imod udfordringen på squash banen, spil bordtennis eller minigolf på den sjove golfbane. Der er også en stor sportshal, hvor du kan øve de forskellige sportsgrene.
Sport og spil

Børn

Sjov og latter er nogeet af det vigtigste på en ferie. Hos Landal Søhøjlandet kan børnene more sig med blandt andet legepladsen, hoppepuden, forhindringsbanen og i det kreative værksted.
Børn og leg

Attraktioner

Landal Søhøjlandet ligger midt i det smukke og unikke Gjern Bakker tæt på Silkeborg. Slap af i den smukke danske natur og se de mange bakker, søer og skove - for eksempel ved at gå en tur eller leje en kano. Vil I have mere kulturrige oplevelser, kan I også besøge Aarhus blot 40 km væk.
Attraktioner

Vandre- og cykelture

Naturen omkring Silkeborg indbyder til at bruge tiden udendørs.

Få en aktiv ferie ved at cykle eller vandre en tur i det skønne bakkede landskab. Her kan I også opleve det rige dyreliv på tæt hold.

Der er en masse at se i naturen!
Vandre- og cykelture

Se her golfenthusiaster

Elsker du at spille golf? Så er Landal Søhøjlandet det helt rigtige sted for dig! Søhøjlandet Golfklub ligger lige ved siden af ferieparken i de smukke omgivelser i Gjern Bakker. Her kan du nyde den gode udsigt, mens du spiller.
Golf