Mad og drikke

Nyd en lækker morgen- eller aftensmad i familie restauranten på ferieparken på udvalgte dage - menuen varierer efter sæson. Du kan også få friske pizzaer. Der er noget for alle!
Se mere

Bademuligheder

Masser af sjov og plaskeri i det tropiske badeland! Børnene kan rutsje ned af den 56 meter lange vandrutsjebane, imens du slapper af i boblebadet. For de helt små er der et børnebassin. Nyd nogle sjove øjeblikke med hinanden.
Se mere

Sport og spil

Alle sportsfans! Hos Landal Søhøjlandet er der masser at lave for både unge og gamle. Tag imod udfordringen på squash banen, spil bordtennis eller minigolf på den sjove golfbane. Der er også en stor sportshal, hvor du kan øve de forskellige sportsgrene.
Se alle muligheder

Børn

Masser af sjov og latter er alt hvad en ferie handler om. Børnene kan lege på legepladsen, hoppepuden, forhindringsbanen og i det kreative værkstedet.
Se mere

Omgivelser

Landal Søhøjlandet er midt i det smukke og unikke Gjern Bakker tæt på Silkeborg. Slap af i den smukke danske natur og se de mange bjerge, søer og skove. Cykel eller vandre en tur i bakkerne og få en aktiv ferie. Du kan også opleve en masse kultur i Aarhus.
Se alle mulighederne

Vandre- og cykelture

Naturen i Silkeborg indbyder til at bruge tiden udenfor! Slap af og oplev en af de mange vandreruter eller cykle gennem skoven og se de forskellige dyr og fugle. Der er en masse at se!
Se alle muligheder

Se her golfentusiaster

Elsker du at spille golf? Så er Dayz Søhøjlandet det helt rigtige sted for dig! Søhøjlandet Golfklub ligger i de smukke omgivelser i Silkeborg og er lige ved siden af ferieparken. Nyd den smukke udsigt!
Golf