Tropisk badeland i Søhøjlandet for store og små

Hos Landal Søhøjlandet kan hele familien boltre sig i det tropiske badeland, der har alt fra vandrutsjebane til spabad. Hele familien er garanteret sjov og vandpjaskeri i timevis i Søhøjlandets badeland, og hvad end I trænger til afslapning i spabadet eller action og fart over feltet i rutsjebanen, så er Landal Søhøjlandet den helt rette feriedestination.

Forholdsregler for brug af badeland

Hold jer opdateret om de gældende forholdsregler, når I ønsker at benytte badelandet.

Forholdsregler for badeland
Vi har samlet de gældende forholdsregler for alle bademuligheder på vores parker på en side. Få et overblik over hvornår de forskellige bademuligheder åbner og hvilke restriktioner der vil være.

I har mulighed for at skabe uforglemmelige familieminder i vores tropiske badeland, og I kan uden bekymring invitere bedsteforældrene med på ferien, for det er helt op til jer, hvordan tempoet skal være. Book ferie i en af vores feriehytter, og tilbring dagene i badelandet og aftenerne i ferieboligen med god mad, spil og hygge.

Aktiviteter i badelandet

Hvis I er på udkig efter et badeland i Midtjylland, er Landal Søhøjlandet en ideel destination, for badelandet huser massevis af aktiviteter:
  • Spabad
  • Stort svømmebassin
  • Lagune
  • Børnebassiner
  • Rutsjebane (når der er livreder på - se åbningstider for dagsgæster)
  • Saunaer
  • Og meget mere…
I kan også besøge svømmehallerne i Silkeborg eller Hammel, som begge kun ligger 16 km væk fra Landal Søhøjlandet.

I kan trygt lade familiens mindste lege i børnebassinet med en vandtemperatur på hele 34 C°, mens I selv slapper af i spabadet, der også har en vandtemperatur på 34 C°. Det store bassin har en vandtemperatur på 29 C°, så I skal ikke være bange for at fryse hverken over eller under vand, når i besøger vores tropiske badeland. I badelandet i Søhøjlandet finder I også en rutsjebane, der er hele 56 meter lang – og vi kan næsten garantere, at børnene vil elske at køre tur efter tur efter tur i vandrutsjebanen.

Skal de små med i badelandet?

Når de små skal med i badelandet, skal de altid være iklædt både badeble og godkendte blebadebukser! Reglen gælder alle børn, som endnu ikke er 100% renlige, for at undgå uheld i vandet, der medfører lukning af badelandet.
Blebadebukser skal være tætsiddende omkring lårene og maven. Godkendte blebadebukser inkluderer for eksempel modellen Happy Nappy, der sælges til en god pris i Parkshoppen samt hos livrederen. Badebleer alene er ikke tilladt i badeland.

Børn til og med 7 år må gå med i omklædningsrummet til det modsatte køn.

Tag familien med på en dagstur

Trænger I til en pause fra hverdagen? Tag familien med i badelandet hos Landal Søhøjlandet. Læs mere om tilbuddene til dagsgæster her. Hvis I har booket et ophold på Landal Søhøjlandet, er der gratis adgang til badelandet.

Massevis af aktiviteter hos Landal GreenParks*

Badelandet hos Landal Søhøjlandet kaldes også Gjern badeland, da parken ligger i byen Gjern midt i fantastiske naturområder. Udenfor døren finder I storslåede skove, hvor hele familien kan samles og gå på udkig efter urter, svampe og dyreliv afhængig af sæson. I ferieparken finder I også et væld af andre aktiviteter såsom minigolf, indendørs hockeybane, bordtennis, forhindringsbane, hoppepude og meget mere.