Tropisk badeland i Søhøjlandet for store og små

Hos Landal Søhøjlandet kan hele familien boltre sig i det tropiske badeland, der har alt fra vandrutsjebane til spabad. Hele familien er garanteret sjov og vandpjaskeri i timevis i Søhøjlandets badeland, og hvad end I trænger til afslapning i spabadet eller action og fart over feltet i rutsjebanen, så er Landal Søhøjlandet den helt rette feriedestination.

I har mulighed for at skabe uforglemmelige familieminder i vores tropiske badeland, og I kan uden bekymring invitere bedsteforældrene med på ferien, for det er helt op til jer, hvordan tempoet skal være. Book ferie i en af vores feriehytter, og tilbring dagene i badelandet og aftenerne i ferieboligen med god mad, spil og hygge.

Aktiviteter i badelandet

Hvis I er på udkig efter et badeland i Midtjylland, er Landal Søhøjlandet en ideel destination, for badelandet huser massevis af aktiviteter:
  • Spabad
  • Stort svømmebassin
  • Lagune
  • Børnebassiner
  • Rutsjebane (når der er livreder på - se åbningstider for dagsgæster)
  • Saunaer
  • Og meget mere…
I kan også besøge svømmehallerne i Silkeborg eller Hammel, som begge kun ligger 16 km væk fra Landal Søhøjlandet.

I kan trygt lade familiens mindste lege i børnebassinet med en vandtemperatur på hele 34 C°, mens I selv slapper af i spabadet, der også har en vandtemperatur på 34 C°. Det store bassin har en vandtemperatur på 29 C°, så I skal ikke være bange for at fryse hverken over eller under vand, når i besøger vores tropiske badeland. I badelandet i Søhøjlandet finder I også en rutsjebane, der er hele 56 meter lang – og vi kan næsten garantere, at børnene vil elske at køre tur efter tur efter tur i vandrutsjebanen.

Skal de små med i badelandet?

Når de små skal med i badelandet, skal de altid være iklædt både badeble og godkendte blebadebukser! Reglen gælder alle børn, som endnu ikke er 100% renlige, for at undgå uheld i vandet, der medfører lukning af badelandet.
Blebadebukser skal være tætsiddende omkring lårene og maven. Godkendte blebadebukser inkluderer for eksempel modellen Happy Nappy, der sælges til en god pris i Parkshoppen samt hos livrederen. Badebleer alene er ikke tilladt i badeland.

Børn til og med 7 år må gå med i omklædningsrummet til det modsatte køn.

Tag familien med på en dagstur

Trænger I til en pause fra hverdagen? Tag familien med i badelandet hos Landal Søhøjlandet. Læs mere om tilbuddene til dagsgæster her. Hvis I har booket et ophold på Landal Søhøjlandet, er der gratis adgang til badelandet.

Massevis af aktiviteter hos Landal

Badelandet hos Landal Søhøjlandet kaldes også Gjern badeland, da parken ligger i byen Gjern midt i fantastiske naturområder. Udenfor døren finder I storslåede skove, hvor hele familien kan samles og gå på udkig efter urter, svampe og dyreliv afhængig af sæson. I ferieparken finder I også et væld af andre aktiviteter såsom minigolf, indendørs hockeybane, bordtennis, forhindringsbane, hoppepude og meget mere.

Er I til endnu mere vandland?

Er I til ferier med masser af sjov og vandplaskeri? Og har I lyst til at prøve noget nyt? 

Alle vores ferieparker har vandland, så der er altid mulighed for at tage en dukkert. Hvis I er til store rutsjebaner, modstrømskanaler og bølgebassin, skal I se nærmere på badelandet på Landal Rønbjerg  og det subtropiske badelandLandal Seawest.

Landal badelande