Børn

Sjov og latter er noget af det vigtigste på en ferie. Hos Landal Søhøjlandet kan børnene more sig på legepladserne, hoppepuden, trampoliner og i det kreative værksted. Børnene har også mulighed for at prøve vores skattejagter udendørs eller "knæk koden" indendørs. Her kommer I godt omkring på hele parkens område, så sæt tid af til også at nyde udsigten undervejs. På den nye indendørs legeplads er der aktiviteter for både de større og de mindre børn.

Så mange muligheder

Børn
 • Indendørs legeplads
 • Hoppepude
 • Kreativ værksted
 • Legepladser
 • Hoppepude
 • Sandkasse
 • Fun & Entertainment program
  • Kun på dansk og engelsk
  • Hele året
 • Tipi
Legeland | Landal Søhøjlandet
Oplev vores indendørs legeland
Hvis vejret driller eller børnene trænger til at bruge deres energi, så slip dem løs i det nye indendørs legeland. Her er der plads til at tumle rundt og prøve kræfter med klatretårnet, gangbroerne og rutsjebanen – men husk at sætte farten ned og hold tungen lige i munden, når I går på line! For de yngste børn, er der et lille område med sjove og bløde aktiviteter, hvor mor og far kan sidde komfortabelt og deltage i legen.
Landal Adventure: vores nye spil til børn
Tager du børnene med på Landal GreenParks inden længe? Så download vores nyeste innovative app Landal Adventure, og send dine børn på en digital ekspidition på parken. Med de indsamlede materialer kan de selv udtænke og bygge en digital træhytte.

Kreativ værksted

Her er der mange forskellige muligheder for at være kreativ. I kan arbejde i træ, bygge med genbrugsmaterialer eller klippe-klistre. I kan også kombinere med en tur i den naturen lige udenfor og tage materialer med ind. Enten for at være kreativ med dem, eller undersøge dem i Biolab.

I Biolab kan I også finde forskellige natur-bingo'er og lege til udenfor, samt låne lup med mere.

I kan også købe genstande til dekoration i Parkshoppen og enten tage det med i Kreativ værksted eller tilbage til feriehusene.

Kreativ værksted er åbent i hele centret åbningstid, så I selv kan bruge det når I ønsker.

Mød Bollo

Bjørnen Bollo bor i sit eget hus på Landal Søhøjlandet. Her elsker Bollo at tage en god lang lur, så den er fuld af energi til at lege, læse og danse med alle de glade gæster. Hvis Bollo ligger og sover i sit hus, må du meget gerne lave en tegning og lægge den i postkassen, til når Bollo vågner. Det er dejligt at vågne op til!

I vores app kan I se, hvornår Bollo har særlige aktiviteter planlagt.
Lær Bollo bedre at kende

Bollos Univers

Glæder du dig til at møde Bollo, eller savner du den bløde bjørn efter ferien? Så kan du besøge hans sjove børneunivers, der er fyldt med sjov. Her kan du spille forskellige spil på computer, tablet eller telefon, og du kan printe tegninger ud, som du selv kan farvelægge og hænge op derhjemme. Så er der sjov og underholdning både før, under og efter ferien.
Besøg Bollos Univers