Sport og spil

Kalder alle sportsfans! Hos Landal Søhøjlandet er der meget at lave for både børn og voksne. Tag imod udfordringen på squash banen, spil bordtennis eller minigolf på den sjove golfbane. Der er også en stor sportshal, hvor I kan udøve de forskellige sportsgrene.

Prøv vores app og vær klar til sjov

Hent vores app og se aktivitetsprogrammet for den næste uge


Læs mere om privatlivspolitikken for denne app her.

Dyst i sport inde eller ude

Badminton, basketball, bordtennis, hockey, squash, volleyball og håndbold. Det hele er muligt i sportshallen. På multibanen udenfor kan I spille bl.a. volleyball, basket, fodbold eller håndbold. Udendørs har vi også en stor fodboldbane, flere tennisbaner samt en bane til beachvolley.

Spil og aktiviteter for alle aldre

Udendørs har I også mulighed for at prøve et kæmpe skakspil og minigolf i skoven med 18 huller. Køller og bolde kan lejes i Parkshoppen. Ved siden af minigolf er en handlebane, som kræver samarbejde for at komme igennem. Bemærk at børn under 12 år skal være sammen med voksne.
Som del af vores bemandede Fun & Entertainment program kan I også prøve bl.a. bueskydning og luftgevær på den udendørs skydebane, samt klatring indendørs i Sportshallen.

Leje og køb af udstyr, samt reservation af baner

I Parkshoppen kan I leje bat og ketsjere, samt store bolde. Små bolde skal købes. Det er også her I kan reservere baner, hvis I vil være sikker på der er plads.
Se priser her