Mad og drikke

En stor morgenmad, en drink på terrassen, frokost eller aftensmad - I kan finde det hele på parken. Nyd en kulinarisk overraskelse i det nye Brasserie og forkæl jeres trofaste firbenede ven med en speciel hunde menu. Hvis I føler jer en smule lækkersultne, så kan I købe en hurtig snack i den renoveret Snackbar. Lækkert!
Mere om mad og drikke

Bademuligheder

Få de bedste familieminder fra ferien i badelandet. Imens I slapper af i jacuzzien, kan børnene rutsje ned ad vandrutsjebanen. Under jeres ophold har I ubegrænset adgang til badelandet; det er også muligt at tilkøbe sig adgang til den udendørs pool. Det er sjov i vandet for både store og små.
Bademuligheder

Sport og spil

Tag udfordringen op med en omgang adventure-,  frisbee golf  eller bowling. Sammen med familien kan I opleve den grønne natur på opdagelsesbanen: Discovery Track. Der tilbydes mange aktiviteter, så der er noget for alle!
Alt om sport og spil

Børn

Alle har det godt fra første øjeblik. Børnene kan lave forskellige håndværk i Brasseriet, eller de kan have det sjovt i legeslottet Holter Burcht, imens I ser på fra terrassen. Den sjove ferie kan nu begynde!
Børnefaciliteter

Skønhed og wellness

Et øjeblik til dig selv. Nyd en skønhedsbehandling eller massage i parkens skønhedssalon. Slap helt af under en krops peeling eller vælg den fulde pakke for hele kroppen. Slap af og forkæl dig selv. Ren nydelse!
Skønhed og wellness

Attraktioner

Parken er omgivet af skove, heder og bakker, der har forskellige vandre-, cykel- og mountainbikeruter. Tag en vandretur over Sallandse Heuvelrug eller en tur i hestevogn gennem skovene. Foretrækker I noget med mere action, for så kan I cykle op ad Heltenberg på mountainbike.
Tips om attraktioner

Vandre- og cykelruter

I vil være klar til en ny dag efter I har spist vores lækre morgenmad med friske rundstykker. Kom ud og se alsidigheden i Overijssel. Tag familien og hunden med på tur gennem skove og heder. Det er sjovt for alle. Hunden kan få et bad i hundebadet på parken, og hele familien kan, efter en dejlig dag i naturen, slappe af i sofaen i jeres feriebolig.
Vandre- og cykelture

Tag din hund med

Jeres hund er mere end velkommen på Landal Twenhaarsveld. Nyd en skøn ferie med familie og hund. Ud over speciele hunde ferieboliger og vandreruter, tilbyder parken også faciliteter til jeres hund. Så både familien og jeres trofaste firbenede ven kan nyde jeres ferie fuldt ud.
Hundefaciliteter