Attraktioner

Parken er omgivet af skove, heder og tilbyder forskellige vandre-, cykel- og mountainbikeruter. Tag en spadseretur over Sallandse Heuvelrug eller tag på en hestevognstur gennem skovene. Foretrækker I noget med mere action, for så kan I cykle op ad Heltenberg på mountainbike.
Se videoen

De Sallandse Heuvelrug Nationalpark

Haarle
Holterberg er en del af De Salandse Heuvelrug Nationalpark. Her findes nogle smukke udsigter over hedelandskab og skove.
HjemmesideCa. 4,5 kilometer fra parken

Holterberg natur museum

Holten
Holteberg Natur museum har en af de største samlinger af europæiske dyr i Holland, og her har I mulighed for at se mere end 1.000 dyr.
HjemmesideCa. 4,5 kilometer fra parken

Hellendoorn Adventure Park

Hellendoorn
I skoven er nogle af de bedste turist attraktioner gemt, især for familier med børn. Se om I kan undgå at blive våde på en spændende tur ned af Sungai Kalimantan rafting flod.
HjemmesideCa. 18,5 kilometer fra parken

Rijssens Museum

Rijssen
Her dateres husene helt tilbage til det 14. århundrede, men den har sit nuværende udseende fra det 18. århundrede. Det blev restaureret i 1969.
HjemmesideCa. 9 kilometer fra parken

Rijssens Leemspoor

Rijssen
Kom og besøg jernbanen og tag en tur!
HjemmesideCa. 7,5 kilometer fra parken

Golf

Golfentusiaster kan udøve sin passion. Der er en fantastisk 18-hullers Par 70 bane tæt på parken. Omgivet af skove og heder kan du nyde alt ved golf hos De Koepel Golfklub i Wierden. Her kan du både finpudse dit slag med en driver alle nyde det afslappende i at spille golf.
Vær opmærksom på at der påkræves et handikap på 45 eller derunder for denne golfbane.