Aktiviteter Feriepark Volendam

Landal Waterpark Volendam er en oase af fred og ro midt imellem alle turistattraktionerne. Start dagen med en dukkert i Markermeer-søen, og få friskbagt brød fra vores morgenbrødsservice. Så er du lige klar til at tage afsted på tur i den livlige by Volendam og de omkringliggende omgivelser.
  • Beliggende ved Markermeer-søen
  • Friskbagt brød hver morgen med vores morgenbrødsservice
  • Cykeludlejning for hele familien
  • Udendørs swimmingpool ved siden af parken
Pris og ledighed

Vandsjov i sommervejr

Ved siden af ferieparken ligger friluftsbadet Slobbeland. Når solen skinner, er det et perfekt udflugtsmål for hele familien. Børnene plasker i poolen og klatrer og kravler på legeredskaberne, mens du nyder solen på dit håndklæde.

Ud at spise i nærheden

Hvis I trænger til en aften ude i byen, så tag ind til Volendam, og gå på opdagelse i de mange restauranter, som byen er rig på. Her kan I smage alt fra lokale fiskespecialiteter til italiensk eller asiatisk mad. Byens restauranter byder på masser af kulinariske oplevelser.

Fiske i Markermeer-søen

På Waterpark Volendam er de fiskeglade kommet til det rette sted. Kast snøren ud fra en af fiskebroerne, og nyd roen imens du venter på at få bid. Vær opmærksom på at gyldigt fisketegn er påkrævet i dette område.
Vores boliger
Tjek Landal appen for aktuelle oplysninger Uundværlig før og under dit ophold