Attraktioner
Den hollandske region Volendam og dens omgivelser har meget at byde på. Der er ingen mangel på kulturel mangfoldighed i denne gamle hollandske region, som er populær blandt både hollandske og udenlandske turister. Du kan høre bl.a. tysk, fransk og kinesisk, mens du går langs De Dijk!
Se vores boliger
Download Landal-appen for at få endnu flere tips til oplevelser
  • Find alt, hvad der er at lave på og omkring parken
  • Køb billetter og reservere direkte i appen (kun muligt for udvalgte faciliteter)
  • Se ruten, og navigér direkte til din foretrukne oplevelse

Volendam Marken Express

Volendam Marken Express’ både ligger ved bådebroen i Volendams havn og sejler dig til og fra Marken - en tidligere fiskerby med huse på træpæle på halvøen lige uden for Volendam. Du kan nemt købe en billet online. God fornøjelse!
HjemmesideOmkring 300 meter fra ferieparken

Edam

Edam er en af de bedst bevarede hemmeligheder i Holland. En historisk by, hvor du kan beundre smukt indrettede monumenter inden for en gammel fæstning, ofte med smukke facadesten. Edam var en af Hollands vigtigste handelsbyer i det fjortende og femtende århundrede. Navnlig ostehandelen og skibsbygningsindustrien har fået Edam til at blomstre. Tag på slentretur gennem denne smukke historiske by og oplev de smukke gamle broer og betagende udsigter.
Omkring 3,7 km fra ferieparken

Monnickendam

De, der besøger Monnickendam, finder, udover den største lystbådehavn i Vesteuropa, et smukt bylandskab med mange historiske huse fra det syttende og attende århundrede. Smukke nationale monumenter og bygninger såsom Waegh minder om denne tid. Fiskerøgerierne stammer også fra denne periode.
Omkring 7,2 km fra ferieparken

Zaanse Schans

Møller, håndværk og museer: Zaanse Schans udgør et unikt stykke af Hollands historie ved floden Zaan. 25 km fra Volendam kan du opleve nostalgien, hvor hver mølle, værksted og butik fortæller en egen historie.
Mere informationOmkring 25 km fra ferieparken