Turistattraktioner

Der er masser at opleve i Volendam og omegn. Dette autentiske hollandske område er meget populært blandt hollandske og udenlandske turister. Her er masser af kulturel diversitet. Når du går tur på De Dijk, hører du blandt andet tysk, fransk og kinesisk omkring dig! Bliv inspireret:

De Dijk i Volendam

På De Dijk er der ål, poffertjes (hollandske flade æbleskiver) og fish & chips i overflod. En gade fuld af souvenirbutikker og caféer, hvor du kan møde Volendams folklore og traditioner. Hver onsdag, fredag og lørdag er der en tur fra turistkontoret langs højdepunkterne i Volendam. Husk at få taget det populære billede iført klædedragt, som et ferieminde.
Omkring 1 kilometer fra ferieparken

Volendams museum

Siden 1977! Spørgsmål om Volendams opståen og popularitet besvares her. Fra volendamsk klædedragt til ægte malerier og skibsmodeller. Lad dig overraske i dette lærerige museum.
WebsiteOmkring 700 meter fra ferieparken

Volendam Marken Express

Volendam Marken Express’ både ligger ved bådebroen i Volendams havn og sejler dig til og fra Marken - en tidligere fiskerby med huse på træpæle på halvøen lige uden for Volendam. Du kan nemt købe en billet online. God fornøjelse!
HjemmesideOmkring 300 meter fra ferieparken

Edam

Edam er en af de bedst bevarede hemmeligheder i Holland. En historisk by, hvor du kan beundre smukt indrettede monumenter inden for en gammel fæstning, ofte med smukke facadesten. Edam var en af Hollands vigtigste handelsbyer i det fjortende og femtende århundrede. Navnlig ostehandelen og skibsbygningsindustrien har fået Edam til at blomstre. Tag på slentretur gennem denne smukke historiske by og oplev de smukke gamle broer og betagende udsigter.
Omkring 3,7 km fra ferieparken

Monnickendam

De, der besøger Monnickendam, finder, udover den største lystbådehavn i Vesteuropa, et smukt bylandskab med mange historiske huse fra det syttende og attende århundrede. Smukke nationale monumenter og bygninger såsom Waegh minder om denne tid. Fiskerøgerierne stammer også fra denne periode.
Omkring 7,2 km fra ferieparken

Zaanse Schans

Møller, håndværk og museer: Zaanse Schans udgør et unikt stykke af Hollands historie ved floden Zaan. 25 km fra Volendam kan du opleve nostalgien, hvor hver mølle, værksted og butik fortæller en egen historie.
Mere informationOmkring 25 km fra ferieparken