Mad og drikke

Fra morgenmad til aftensmad serverer Landal Winterberg et stort udvalg af måltider, snacks og drinks til jer! Børnene kan også få den specielle Bollo Buffet i Café-Bistro Woods. Eller nyd et gourmet (raclette) måltid sammen i jeres hytte og afslut med en lækker is fra take-away.
Mere mad og drikke

Bademuligheder

Plask! Ungerne leger i swimmingpoolen. De voksne læser en bog ved siden af poolen, indtil det endelig er tid til en dukkert. Børnene har allerede opdaget strømmen i vandet og elsker det! Dette er en ferie fuld af sjov, venner, familie og eventyr.
Svømmesjov

Sport og spil

Landal Winterberg er et paradis for leg for både unge og gamle. Er I golf entusiaster? Så kan I spille på golfbanen lige ved siden af parken. Er I til mere action? Så kan I køre på mountainbike i Bikearena Sauerland eller afprøve bobslæderne.
Alt om sport og spil

Børn

Spil i Bollo-hjørnet, spil bold på fodboldbanen eller bordtennis. Børn i alle aldre vil få en fantastisk oplevelse lige fra det øjeblik, de ankommer! Fun & entertainment teamet organiserer mange sjove aktiviteter, så børnene slet ikke vil hjem igen!
Børns faciliteter

Skønhed og wellness

Bliv forkælet i Schorn City Day Spa. Med en indendørs swimmingpool, et saunaområde og en solterrasse bliver hele dagen god. Eller besøg Sauerlands Olsberg Thermen Aqua for en afslappende dag ude. Boost din krop og sind.

Skønhed og wellness

Attraktioner

Oplev den lille by Winterberg eller nyd en tur til Fort Fun adventure park med familien. Uanset om I foretrækker at være ude i naturen eller være aktiv, så kan omgivelserne rundt om Landal Winterberg tilbyde noget til enhver smag!
Omgivelser tips

Vandre- og cykelture

Vågn op, solen skinner! Efter en solid morgenmad med frisk brød, er I klar til en ny dag. Gå udenfor og oplev omgivelserne og naturen og nyd den friske luft. En smuk natur venter på jer hos Landal Winterberg.
Vandre- og cykelture

Opmærksomhed golf entusiaster

Området er et sandt mekka for golfspillere. Fra parken er der kun en kort gåtur til golfbanen med et bredt udvalg af baner, inklusiv en 9 hullers golfbane. Golfbanen ligger i hjertet af den smukke natur i Winterberg. Skråninger og vandet giver golfbanen et unikt naturligt udseende.
Bemærk: et GVB golf-bevis er krævet.
Golf club Winterberg