Attraktioner

Oplev den lille by Winterberg eller nyd en tur til Fort Fun adventure park med familien. Uanset om I foretrækker at være ude i naturen eller være aktiv, så kan omgivelserne rundt om Landal Winterberg tilbyde noget til enhver smag!

Sauerland Card

Sauerland fritids- og besøgskort kan fås gratis ved Landal Winterbergs reception. Den giver jer gratis bus- og tog kort, så I kan komme rundt omkring i regionen. I kan også få rabatter på attraktive aktiviteter i de nærliggende omgivelser, sportsfaciliteter, swimming pool, ski områder og meget mere. Eller nyd en dag, hvor I kører i bobslæde med hele familien. Sauerland kortet tilbyder noget for alle!

Panorama Adventure Bridge

Winterberg
På Panorama Adventure Bridge kan I klatre og balancere på de forskellige elementer på en højde af 12 meter over jorden.
HjemmesideCa. 6 kilometer fra parken

Fort Fun Adventure Land

Bestwig
Action, afslapning, shows, events: Der er med garanti underholdning hele dagen. I kan købe billetter ved receptionen, så I ikke behøver at stå i kø i Fort Fun Adventure Land. Tør I prøve rutsjebanen, eller vil I hellere se et af de mange shows? Der er så meget at lave og opleve for alle!
HjemmesideCa. 17,5 kilometer fra parken

Sommer bobslæde

Winterberg
Kør i bobslæde i næsten alle vejrforhold. Her kan I opleve 700 meter med hastighed, skråninger, broer og bakker. Ned ad bakke med fuldt fart!
HjemmesideCa. 6 kilometer fra parken

Winterberg Climbing Park

Winterberg
I klatreparken kan både nybegyndere og eksperter klatre, hænge og balancere mellem træerne. For børn er der en speciel børnerute.
HjemmesideCa. 5,5 kilometer fra parken

Winterberg Bike Park

Winterberg
Winterberg Bike Park er en fantastisk adventure park for alle med passion for cykling, uanset om de er nybegyndere eller eksperter.
HjemmesideCa. 6 kilometer fra parken

Flere tips