Vandre- og cykelture

Vågn op, solen skinner. Efter en lækker morgenmad med frisk lunt brød, er I klar til en ny dag. Gå udenfor og oplev omgivelserne og naturen, nyd den friske luft. En skøn natur venter på jer på Landal Winterberg.

Sporty og aktiv

Uanset om I elsker cykling eller vandring, vil omgivelserne rundt om Landal Winterberg tilbyde en lang række muligheder. Oplev de forskellige vandreruter som eksempelvis den velkendte Rothaarsteig. Omkring 154 km lange stier kan I nyde gennem skovene og et valg på hele 60 forskellige adgangsstier.

Men der er mere... Sauerland er hurtigt vokset til et af de største Nordic Walking regioner. Der er nu 25 certificerede Nordic Walking ruter med en total længde på mere end 200 km. Specielt populær er vandreruten mellem Zuschen og Hallenberg, som følger den gamle jernbanelinje. Eller ruten over Kahler Asten, som viser de højest placerede landsbyer i Sauerland - her er I garanteret en spektakulær udsigt! I kan leje Nordic walking udstyr i parkens reception.

Mountain bike paradis

Ønsker I mere action? Mountainbikes kan lejes lige ved siden af parken. Vælg en skøn rute og oplev Sauerlands smukke natur. Eller besøg Bikearena Sauerland for en eventyrlig mountainbike tur. I behøver ikke at være professionelle - parken har alle de faciliteter som nybegyndere med passion for cykling behøver. Hvis I ikke ønsker at medbringe egne cykler på ferien, kan I leje både mountainbikes og el-cykler lige ved siden af parken Bikeverleih Poppenberg. Kom ud i naturen!

Mere information cykel udlejning