Attraktioner

Bliv imponeret af den naturlige skønhed i vulkaniske Eifel. Her vil I kunne opleve landets oprindelse, og hvordan Eifel blev til. Gå ned ad bjerget til de små landsbyer, eller tag en cykeltur i de skovklædte bjerge. Tag også på kulturel tur til de romerske byer Trier og Köln.

Eifel National Park

Eifel National Park som blev grundlagt i 2004 og dækker 110 kvadratkilometer, betragtes stadig som en "udviklings nationalpark": Først efter 30 år opfylder et sådant beskyttet område de internationale kriterier for en nationalpark. Dog benytter sjældne arter som sort stork, ørnugle og vildkatte allerede Nationalpark Eifel som deres vigtigste tilflugtssted. Udforsk regionen på egen hånd eller tag på tur med en naturvejleder.
Hjemmeside

Wildlife- og Adventurepark Daun

Daun
Tag på safari! Wildlife- og Adventurepark Daun er hjemsted for yakokser og lamaer, æsler og vildheste, bisoner og mufloner. Der er også et falkecenter og et fantastisk udendørs abeanlæg. Det er også muligt at prøve den lokale sommerkælkebane uden at besøg i parken inden.
HjemmesideOmkring 38 kilometer fra ferieparken

Bad Münstereifel

Bad Münstereifel
Brug lidt tid på at oplev den afslappende stemning i spa-, ferie- og - for nylig også - shoppingbyen Bad Münstereifel. Med Tysklands første outlet center i centrum af en by og lokale butikker og restauranter – finder du en fremragende shoppingoplevelse i den historiske gamle bydel.
HjemmesideOmkring 38.5 kilometer fra ferieparken

Dauner sø område

Schalkenmehren
Dauner Maare søerne er også kendt som 'øjnene af Eifel' regionen. Søerne er fremragende til vandsport og bådudlejning, og er også meget kendte naturreservater.
HjemmesideOmkring 41.5 kilometer fra ferieparken

Eifelpark

Gondorf
Mere end 200 dyr! Hav det sjovt i forlystelserne og oplev vilde dyr midt i naturen.
HjemmesideOmkring 63 kilometer fra ferieparken

Flere tips