Mad og drikke

Under jeres ophold  kan I hygge jer i vores ny renoverede Restaurant Woods. Nyd frokost på terrassen, en dejlig middag med barbecue specialiteter, eller hvad med en lækker burger eller  pizza. Bestil varme rundstykker til morgenmad - leveret direkte til jeres bolig. Har I lyst til at spise i egen feriebolig? Woods Delivery leverer jeres yndlingsmåltid til jeres feriebolig.
Mere om mad og drikke

Sport og spil

Der tilbydes mange aktiviteter: bordtennis, lufttrampolin, minigolf, beachvolley og vandcykler. Ægte sportsfans tager ud på en af stierne med deres mountainbike. Du kan også slappe af, mens du fisker i sø.
Alt om sport og spil

Børn

Sjov i vandet for både unge og gamle. Mens de voksne slapper af i spabadet, svømmer børnene rundt i svømmebassinet og rutsjer ned af vandrutsjebanen. De yngste gæster vil elske at plaske rundt i børnebassinet. Oplev de bedste familieøjeblikke sammen. Under jeres ophold har I fri adgang til svømmehallen.
Børn

Tag hunden med

Jeres hund er meget velkommen på Landal Wirfttal. Nyd en god familie ferie sammen med hunden. Ud over de specielle hunde ferieboliger og -vandrestier tilbyder parken yderligere faciliteter til jeres hund, så I og jeres firbenede ven kan nyde ferien endnu mere.
Tag hunden med

Skønhed og wellness

Nyd et øjeblik for dig selv. Med faciliteterne i svømmehallen kan du slappe helt af. Mod betaling kan du nyde varmen i saunaen og slappe af i spabadet. Kom og kobl fra og føl dig som født påny. Ren afslapning!
Skønhed og wellness

Omgivelser

Bliv overvældet over den naturlige skønhed af den vulkanske Eifel.  Her vil I opleve områdets oprindelse, og hvordan Eifel blev til. Tag en vandretur ned ad bjerget til de skønne landsbyer eller en cykeltur i de skovklædte bjerge. I de romerske byer i Trier og Köln kan I også fornemme og opleve kulturen..
Tips omkring området

Vandre - og cykelture

Velkommen til vandre- og cykelparadiset. Her har I mange valgmuligheder, såvel aktive som afslappende. Tag på opdagelse i naturen i al dens herlighed. Slap af og nyd den friske skovluft. Tag en aktiv cykeltur over den vulkanske bakke eller tag en tur ned ad bjergene og nyd udsigten over dalen fra 'Eifel-Blicke'.
Vandring og cykling

Bademuligheder

Nyd at svømme og have det sjovt i vandet med hele familien. Øv jer i at blive bedre til at svømme eller se hvem der kan holde vejret i længst tid under vandet. De yngste børn kan plaske og have det det sjovt i børnebassinet, mens de lidt større børn flyder rundt i baderinge eller rutcher ned af vandrutsjebanen. Den indendørs svømmehal er åben hver dag fra kl. 9:00 til 21:00. Under jeres ophold har I fri adgang til poolen.
Svømning