Vandre- og cykelruter

Velkommen til et fantastisk område for vandre- og cykelture. Mulighederne er mange - både aktive og afslappende. I kan opleve naturen i al sin skønhed. Slap fuldstændig af og nyd at være i den friske luft, tag en cykeltur over den vulkaniske bakke, eller vandre ned af bjergene og se udsigten ud over dalen fra 'Eifel-blicke'

Husk vandrestøvler!

Efter en lækker morgenmad tager I vandrestøvlerne på og drager mod bjergene. I den vulkanske Eifel kan I opleve den vulkanske aktivitet. Besøg Steffeln og Eichholzmaars vulkanhave, en lærerig tur for både unge og gamle. Eller tag på opdagelse i Eifelsteigs natur ved at følge nogle af de mange vandrestier. I Eifel kan man også finde forskellige nordiske vandrestier.

Cykle i bjergene

Tør I at tage udfordringen op og hoppe på cyklen? Det kan være en hård tur, men det er det hele værd. Gennem det vulkanske landskab, skove, dybe dale og forbi det fantastiske reservoir. Tag ud og oplev omgivelserne sammen med hele familien. Kyll Cycle Routen lover en familievenlig tur i et fladt område til et lille bakkeområde med cykelstier til Trier og Belgien. Vælg Eifel-Höhen-ruten, hvis I er vilde med stigninger og nyd de fantastiske panoramaer eller tag på en mountainbike for at følge cykelrutenettet i VulkanBike-traileparken. Er I til mere action og fart? Så skal I prøve at køre ned af den stejle bakke på mountainbike ved MTB Park Hürtgenwald.

Cykeltur i Eifel

Bikes & More

Klar til at tage på opdagelse i naturen? I behøver ikke at medbringe egne cykler for at opleve den vulkaniske Eifel. I kan leje dame-, herre- og børnecykler samt børnesæder, mountainbikes, go-karts og elcykler (fra april til og med oktober) på Landal Wirfttal. Rart og praktisk.