Når I holder ferie hos Landal GreenParks, kan I altid forvente naturskønne omgivelser, afslapning og aktiviteter for hele familien. Og når I besøger Landal Ebeltoft, er der ikke langt til unikke seværdigheder såsom Fregatten Jylland på den sydlige spids af Djursland. I får altså den perfekte feriekombination med storslået natur, medrivende aktiviteter og unikke seværdigheder i nærområderne omkring parken. Dét kalder vi den ideelle familieferie!

Fregatten Jylland er en seværdighed for både store og små i familien, og med sin fantastiske historie, der går helt tilbage til november 1860, er I garanteret at få en oplevelse for livet. Fregatten Jylland var i sin tid et højteknologisk skib med dampkraft ombord, men allerede få årtier senere så moderne panserskibe lavet i stål dagens lys. Fregatten Jylland bliver i dag omtalt som verdens længste træskib, og derfor er der altså rig mulighed for, at hele familien kan gå ombord og få en oplevelse i særklasse.
Læs mere her

Book overnatning nær Fregatten Jylland og nyd storslået natur

Når I booker ferie nær Fregatten Jylland hos Landal Ebeltoft, kan I se frem til at bo i naturskønne omgivelser, hvor vi på det varmeste kan anbefale at udforske skovene og strandene omkring parken. Landal Ebeltoft er nemlig placeret direkte ned til vandet i et varieret kystmiljø, hvor hele familien kan hygge sig med sjove aktiviteter. Fisk efter krabber langs havnen, cykl eller tag på vandring på de mange ruter i skovene, slap af på stranden eller pluk svampe og urter i skoven. Mulighederne er næsten uendelige, og det er kun fantasien der sætter grænser for, hvordan jeres ferie skal udformes, når I booker overnatning tæt på Fregatten Jylland.

Aktiviteter for hele familien

Nær Landal Ebeltoft er der massevis af sjove og underholdende aktiviteter – på og omkring ferieparken. I finder blandt andet Grenå Golfklub og Ebeltoft Golfklub tæt på ferieparken, hvor I mellem søer og træer kan spille op til 18 huller. Hvis I er på udkig efter børnevenlige aktiviteter, er der næsten ingen grænser for, hvad I kan give jer i kast med i ferieparken – I finder nemlig både indendørs svømmehal med en 25 meter lang pool samt spabad, udendørs og udendørs badminton- og tennisbaner og meget, meget andet. I kan også hoppe op på cyklen og besøge Ebeltoft by, hvor butikker og restauranter ligger side om side. Og her er det også nærliggende at tage et smut forbi Fregatten Jylland og opleve det storslåede træskib og dets historie.

Feriehuse til hele familien hos Landal GreenParks

Hos Landal Ebeltoft kan I bo hele familien i vores unikke og ikoniske træhuse, der ligger ud til vandet. Hvad end I er 4 eller 10 personer afsted, kan vi finde en feriebolig, der matcher jeres behov og ønsker. Vores personale sidder altid klar ved tasterne og telefonerne til at besvare ethvert spørgsmål, I måtte have til booking af jeres næste ferie nær Fregatten Jylland.