Miniferie med børn

Hold miniferie med børn hos Landal GreenParks

Trænger I til at holde en hyggelig miniferie med børnene, hvor der er god tid til nærvær, afslapning og leg? Så bestil et ophold i en af Landal GreenParks dejlige ferieparker i Danmarks smukke natur.

Her får I de absolut bedste rammer for at være sammen, opleve ting i fællesskab og skabe en masse dejlige minder, som I kan glæde jer over i mange år fremover.

Læs hvad vores gæster siger

Går I efter en aktiv miniferie eller står den på ren afslapning?

Uanset, hvilke planer I har for jeres miniferie med børnene, vil jeres forventninger blive indfriet, når I bestiller et ophold hos os: her er der nemlig både mulighed for at dyrke jeres yndlingssportsgren, hvad end det er fodbold, basket, tennis eller hockey.

I har naturligvis også mulighed for at koble helt af og dovne den i solen på stranden, under skovens bøgetræer eller i det tropiske vandland. Når I bor hos os, kan I få det, præcis som I vil!

Er du på udkig efter en ferie med hele familien?

Forlænget weekend

Er der alt for lang tid til den næste ferie?

Natur, vandland, aktiviteter og hygge

Weekendtur - spar op til 25%

Nyd en weekend med plads til både fordybelse og aktiviteter.

Vandplaskeri, natur, hygge og aktiviteter

Hold miniferie tæt på Jyllands bedste attraktioner og forlystelser

Hvorfor ikke gøre det så nemt og bekvemt som muligt? Hold jeres ferie der, hvor I har kort afstand til nogle af de bedste attraktioner og forlystelsesparker, som Jylland har at byde på. Djurs Sommerland, Fårup Sommerland, Tivoli Friheden og LEGOLAND - for ikke at nævne de mange fantastiske dyre- og naturoplevelser, I har mulighed for at fordybe jer i.

Benyt jeres ferie som en tiltrængt lejlighed til at more jer sammen ved at bruge en hel dag i karruseller, rutsjebaner og ballongynger. Glem alt om kedelig hverdagsmad og spis jer mætte i candyfloss og popcorn!

Hør mere om gæsternes oplevelser

"Gode minder, gode oplevelser, en god måde at være sammen på som familie"

"Jeg tror rigtig meget, at det med at komme væk fra hverdagen, er sindsygt vigtigt i en travl hverdag."

I denne video kan du se og høre mere om vores gæsters oplevelser på Landal Søhøjlandet.

Dyreparker tæt på parkerne - inspiration til dagsture

Vi har alle ingredienser til en aktiv miniferie med børn

Vandland, sportshal og børnevenlige naturoplevelser? Du får det hele hos Landal GreenParks. Vi har alle de faciliteter, som enhver familie med børn efterlyser på deres ferie. Og hos os er det hele samlet et sted: nemlig i vores dejlige danske ferieparker, der alle er beliggende midt i den skønne jyske natur, tæt på skov, strand eller hede.

Så er I en familie, der godt kan lide at få pulsen op og konkurrere venskabeligt i sport og spil som f.eks. tennis, minigolf og diverse boldspil, vil I uden tvivl finde glæde i at besøge sports- og aktivitetsområderne, hvor der er rig mulighed for at få afgjort, hvem der er familiens bedste altet.

Skal der svømmes om kap og plaskes med vand?

Uanset, hvilken af vores lækre ferieparker I vælger som destination for jeres miniferie med børnene, har I ubegrænset adgang til enten svømmehal eller tropisk badeland.

Hvis I trænger til at komme ud i den friske luft efter en lang dag med sport og vand-plaskeri, er det nærliggende at udforske lokalområdets mange muligheder eller blot nyde en lang spadseretur i den smukke natur, der omgiver parkerne.

Forlystelsesparker tæt på ferieparkerne

Mød bjørnen Bollo!

Hvis du booker din ferie på en af vores ferieparker, vil dit barn kunne møde Bollo. Bjørnen Bollo, bor i sit eget hus på ferieparken (Søhøjlandet, Rønbjerg og Seawest). Her elsker Bollo at tage en god lang lur, så den er fuld af energi til at lege og danse med alle de glade gæster.

Hvis Bollo ligger og sover i sit hus, må du meget gerne lave en tegning og lægge den i postkassen, til når Bollo vågner. Du kan printe disse tegninger ud, som du helt selv kan farvelægge

Bollo i skoven | Bollo på stranden

Midt i naturen - Naturoplevelser tæt på parkerne

Naturoplevelser tæt på parkerne

Oplev de skønne naturområder der er at finde omkring vores ferieparker. Her på siden kan du finde inspiration til en dagstur med hele familien.

Læs mere om naturoplevelserne her

Tag din firbenede ven med på ferie!

Er I bange for at komme til at savne hunden, når I smutter afsted på miniferie? I rigtig mange familier har hunden en lige så vigtig plads som et hvert andet familiemedlem - så selvfølgelig skal menneskets bedste ven have lov at komme med på jeres ferie!

Når I bestiller et ophold hos Landal GreenParks, har I mod et mindre gebyr mulighed for at medbringe op til to dyr på flere af vores danske ferieparker - dette skal blot oplyses, når I bestiller. Så der er ingen grund til at skulle undvære nogen, når I skal afsted: tag roligt familiens firbenede medlemmer med på miniferie - de vil uden tvivl elske at gå lange ture i den spændende natur!

Læs mere om de danske parker og book allerede nu!

Læs mere om vores danske parker og bestil jeres ferie allerede nu - så kan I være sikre på at få netop den feriebolig i den feriepark, der tiltaler jer mest.

Her kan I læse mere om de enkelte parkers faciliteter, bademuligheder og oplevelser i lokalområdet.
Vores danske parker