Miniferie med børn

Hold miniferie med børn hos Landal GreenParks

Trænger I til at holde en hyggelig miniferie med børnene, hvor der er god tid til nærvær, afslapning og leg? Så bestil et ophold i en af Landal GreenParks fem dejlige ferieparker i Jyllands smukke natur. Her får I de absolut bedste rammer for at være sammen, opleve ting i fællesskab og skabe en masse dejlige minder, som I kan glæde jer over i mange år fremover. Går I efter en aktiv miniferie, hvor der er lejlighed til at få rørt jer og få pulsen op? Eller står den på ren afslapning og fordybelse? Uanset, hvilke planer I har for jeres miniferie med børnene, vil jeres forventninger blive indfriet, når I bestiller et ophold hos os: her er der nemlig både mulighed for at dyrke jeres yndlingssportsgren, hvad end det er fodbold, basket, tennis eller hockey - og I har naturligvis også mulighed for at koble helt af og dovne den i solen på stranden, under skovens bøgetræer eller i det tropiske vandland. Når I bor hos os, kan I få det, præcis som I vil!

Vi har alle ingredienser til en aktiv miniferie med børn

Vandland, sportshal og børnevenlige naturoplevelser? Du får det hele hos Landal GreenParks. Vi har alle de faciliteter, som enhver familie med børn efterlyser på deres ferie. Og hos os er det hele samlet et sted: nemlig i vores fem dejlige danske ferieparker, der alle er beliggende midt i den skønne jyske natur, tæt på skov, strand eller hede. Så er I en familie, der godt kan lide at få pulsen op og konkurrere venskabeligt i sport og spil som f.eks. tennis, minigolf og diverse boldspil, vil I uden tvivl finde glæde i at besøge sports- og aktivitetsområderne, hvor der er rig mulighed for at få afgjort, hvem der er familiens bedste altet. Skal der svømmes om kap og plaskes med vand? Uanset, hvilken af vores fem lækre ferieparker I vælger som destination for jeres miniferie med børnene, har I ubegrænset adgang til enten svømmehal eller tropisk badeland. Skal far og mor forkæles, mens ungerne boltrer sig i bølgerne? Så har vi i nogle af vores ferieparker også wellness faciliteter, hvor I kan nyde en skøn massage, ansigts- og kropsbehandlinger eller en afstressende tur i saunaen eller spabadet. Og når I trænger til at komme ud i den friske luft efter en lang dag med sport og vand-plaskeri, er det nærliggende at udforske lokalområdets mange muligheder eller blot nyde en lang spadseretur i den smukke natur, der omgiver parkerne.

Hold miniferie med børn tæt på Jyllands bedste attraktioner og forlystelser

Hvorfor ikke gøre det så nemt og bekvemt som muligt? Hold jeres ferie der, hvor I har kort afstand til nogle af de bedste attraktioner og forlystelsesparker, som Jylland har at byde på. Djurs Sommerland, Fårup Sommerland, Tivoli Friheden og LEGOLAND - for ikke at nævne de mange fantastiske dyre- og naturoplevelser, I har mulighed for at fordybe jer i. Benyt jeres ferie som en tiltrængt lejlighed til at more jer sammen ved at bruge en hel dag i karruseller, rutsjebaner og ballongynger. Glem alt om kedelig hverdagsmad og spis jer mætte i candyfloss og popcorn! Er I mere i humør til fascinerende dyreoplevelser, har Jylland en lang række attraktioner, hvor I har mulighed for at komme helt tæt på dyrenes verden. Se løverne blive fodret fra første parket i Aalborg Zoologiske have. Eller studér den mærkelige klumpfisk i Oceanariet i Hirtshals. Når I holder miniferie i Jylland, har I mulighed for at komme tæt på dyr fra alle verdens kontinenter.

Miniferie med børn og hund

Er I bange for at komme til at savne hunden, når I smutter afsted på miniferie? I rigtig mange familier har hunden en lige så vigtig plads som et hvert andet familiemedlem - så selvfølgelig skal menneskets bedste ven have lov at komme med på jeres ferie! Når I bestiller et ophold hos Landal GreenParks, har I mod et mindre gebyr mulighed for at medbringe op til to dyr på flere af vores danske ferieparker - dette skal blot oplyses, når I bestiller. Så der er ingen grund til at skulle undvære nogen, når I skal afsted: tag roligt familiens firbenede medlemmer med på miniferie - de vil uden tvivl elske at gå lange ture i den spændende natur!