Miniferie med børn

Hold miniferie med børn hos Landal GreenParks

Trænger I til at holde en hyggelig miniferie med børnene, hvor der er god tid til nærvær, afslapning og leg? Så bestil et ophold i en af Landals dejlige ferieparker i Danmarks smukke natur.

Her får I de absolut bedste rammer for at være sammen, opleve ting i fællesskab og skabe en masse dejlige minder, som I kan glæde jer over i mange år fremover.
  • Egen feriebolig i naturskønne omgivelser
  • Gratis aktiviteter og faciliteter
  • Fri adgang til svømmehal/badeland
  • Gratis wifi
  • Valgfri ankomst- og afrejsedag
  • Slutrengøring med i prisen

Går I efter en aktiv miniferie eller står den på ren afslapning?

Uanset, hvilke planer I har for jeres miniferie med børnene, vil jeres forventninger blive indfriet, når I bestiller et ophold hos os: her er der nemlig både mulighed for at dyrke jeres yndlingssportsgren, hvad end det er fodbold, basket, tennis eller hockey.

I har naturligvis også mulighed for at koble helt af og dovne den i solen på stranden, under skovens bøgetræer eller i det tropiske vandland. Når I bor hos os, kan I få det, præcis som I vil!

Hold miniferie tæt på Jyllands bedste attraktioner og forlystelser

Hvorfor ikke gøre det så nemt og bekvemt som muligt? Hold jeres ferie der, hvor I har kort afstand til nogle af de bedste attraktioner og forlystelsesparker, som Jylland har at byde på. Djurs Sommerland, Fårup Sommerland, Tivoli Friheden og LEGOLAND - for ikke at nævne de mange fantastiske dyre- og naturoplevelser, I har mulighed for at fordybe jer i.

Benyt jeres ferie som en tiltrængt lejlighed til at more jer sammen ved at bruge en hel dag i karruseller, rutsjebaner og ballongynger. Glem alt om kedelig hverdagsmad og spis jer mætte i candyfloss og popcorn!

Dyreparker tæt på parkerne - inspiration til dagsture

Forlystelsesparker tæt på ferieparkerne

Midt i naturen - Naturoplevelser tæt på parkerne

Vi har alle ingredienser til en aktiv miniferie med børn

Vandland, sportshal og børnevenlige naturoplevelser? Du får det hele hos Landal GreenParks. Vi har alle de faciliteter, som enhver familie med børn efterlyser på deres ferie. Og hos os er det hele samlet et sted: nemlig i vores dejlige danske ferieparker, der alle er beliggende midt i den skønne jyske natur, tæt på skov, strand eller hede.

Så er I en familie, der godt kan lide at få pulsen op og konkurrere venskabeligt i sport og spil som f.eks. tennis, minigolf og diverse boldspil, vil I uden tvivl finde glæde i at besøge sports- og aktivitetsområderne, hvor der er rig mulighed for at få afgjort, hvem der er familiens bedste altet.

Skal der svømmes om kap og plaskes med vand?

Uanset, hvilken af vores lækre ferieparker I vælger som destination for jeres miniferie med børnene, har I ubegrænset adgang til enten svømmehal eller tropisk badeland.

Hvis I trænger til at komme ud i den friske luft efter en lang dag med sport og vand-plaskeri, er det nærliggende at udforske lokalområdets mange muligheder eller blot nyde en lang spadseretur i den smukke natur, der omgiver parkerne.

Mød bjørnen Bollo!

Hvis du booker din ferie på en af vores ferieparker, vil dit barn kunne møde Bollo. Bjørnen Bollo, bor i sit eget hus på ferieparken (Søhøjlandet, Rønbjerg og Seawest). Her elsker Bollo at tage en god lang lur, så den er fuld af energi til at lege og danse med alle de glade gæster.

Hvis Bollo ligger og sover i sit hus, må du meget gerne lave en tegning og lægge den i postkassen, til når Bollo vågner. Du kan printe disse tegninger ud, som du helt selv kan farvelægge

Bollo i skoven | Bollo på stranden

Tag din firbenede ven med på ferie!

Er I bange for at komme til at savne hunden, når I smutter afsted på miniferie? I rigtig mange familier har hunden en lige så vigtig plads som et hvert andet familiemedlem - så selvfølgelig skal menneskets bedste ven have lov at komme med på jeres ferie!

Når I bestiller et ophold hos Landal GreenParks, har I mod et mindre gebyr mulighed for at medbringe op til to dyr på flere af vores danske ferieparker - dette skal blot oplyses, når I bestiller. Så der er ingen grund til at skulle undvære nogen, når I skal afsted: tag roligt familiens firbenede medlemmer med på miniferie - de vil uden tvivl elske at gå lange ture i den spændende natur!

Inspiration til jeres ferie

Book jeres miniferie nu
Land og region
Vælg opholdstype
Ankomstdato
Vælg ankomstdato