Grøn, grønnere, grønnest

Hvis de vilde blomster og ukrudt på vores parker kunne tale, så ville de helt sikkert fortælle om deres superkræfter i forhold til biodiversitet og hvorfor vi skal lade dem stå og ikke bekæmpe dem. Smukke farverige blomster og tiltrækning af farverige sommerfugle og bier som alt sammen bidrager til en grønnere feriepark.

På et udvalg af vores parker har vi grønne områder, som får lov at vokse tilfældigt uden vores indblanding. Her kan vilde blomster vokse frem. De er ikke bare smukke at se på, men bidrager også til parkens biodiversitet. Her kan bien finde pollen, sommerfuglen lægge sine æg og fuglene kan spise frøene. Et lille økosystem som vi gerne bidrager til.

Planter, dyr og insekter er velkomne

Lad ukrudtet stå, undlad at slå græsplænen, eller lav en hæk, hvor hegnet skal udskiftes. Dette er blot et lille udsnit af de mange ideer og fremtidige tiltag, som kan gennemføres på vores parker ved hjælp af vores bæredygtighedsprogram. Programmet har en liste af biodiversitetstiltag, som hver park kan indføre i det omfang, det er muligt for den enkelte park. Vores parker skal være lige så imødekommende over for planter, dyr og insekter, som de er over for vores gæster.

Øvrige biodiversitetstiltag
Find din ferie i grønne omgivelser