Mad og drikke

Nyd en lækker middag sammen hos Café Lido hos Landal Grønhøj Strand eller prøv de bedste restauranter i området. Besøg Løkken eller Lønstrup for en skøn aften ved kysten. Skål for en fantastisk ferie!
Mad og drikke

Bademuligheder

Svøm hver dag! Ved den store indendørs pool kan børnene lege på vandrutsjebanen, imens du slapper af i jacuzzien eller nyder solen i den udendørs pool. De små kan plaske rundt i børnebassinet. Der kan bruges flere timer i vandet med hele familien.
Bademuligheder

Sport og spil

Der er så mange aktiviteter hos Landal Grønhøj Strand! Spil basketball i sportshallen, minigolf eller lav saltoer på hoppepuden og trampolinerne. Du kommer ikke til at kede dig.
Sport og spil

Børn

Der er masser af tid til at lege! Børnene kan bruge flere timer på legepladsen på det store slot eller i det indendørs legeland. Selv de små kan hygge sig i deres eget lille legerum. Klatre på klatrevægen, rutsje ned af rutsjebanerne og byg sandslotte i sandkassen.
Børn

Skønhed og Wellness

Kom væk fra det hele og nyd et øjeblik for dig selv. Slap af i saunaen, nyd en solseng eller stress af i vores jacuzzi. Du kan også forkæle dig selv med en manicure eller pedicure. Luk øjnene og slap af efter en aktiv dag i naturen.
Skønhed og wellness

Omgivelser

Oplev Nordjyllands historie. Besøg de forskellige kirker, klostre, slotte og bondegårde eller tag til Nordsøen Oceanarium eller Fårup Sommerland for at få en sjov dag med familien. Nyd et lækkert måltid hos restauranterne der ligger ned til havet.
Omgivelser

Vandre- og cykelture

Tag dine vandresko på eller lej en cykel hos ferieparken så du kan tage på opdagelse i området. Cykle en tur på de forskellige cykelruter hos Blokhus Klitplantage eller gå en tur langs den smukke strand. Oplev Nordjylland med hele familien.
Vandre- og cykelture