Landal GreenParks-App

Download den gratis Landal GreenParks App. App'en giver dig mulighed for altid at kunne tjekke de aktuelle åbningstider for parken, aktiviteter og faciliteter samt meget mere.


Læs mere om privatlivspolitikken for denne app her.

Mad og drikke

Nyd en lækker middag sammen på Café Lido på Landal Grønhøj Strand eller prøv de bedste restauranter i området. Besøg Løkken eller Lønstrup for en skøn aften ved kysten. Skål for en fantastisk ferie!
Mad og drikke

Bademuligheder

Svøm hver dag! I den store indendørs pool kan børnene lege på vandrutsjebanen, imens du slapper af i jacuzzien eller nyder solen i den udendørs pool. De helt små kan plaske rundt og nyde ferien i børnebassinet. Her kan hele familien bruge flere timer med sjov og leg i vandet.
Bademuligheder

Sport og spil

Der er så mange aktiviteter hos Landal Grønhøj Strand! Spil fodbold i sportshallen, minigolf eller lav saltoer på hoppepuden og trampolinerne. Her kommer I ikke til at kede jer.
Sport og spil

Børn

Hos Landal Grønhøj Strand kan børnene lege i timevis på legepladsen eller det indendørs legeland. De kan desuden udforske klatrevæggen, rutsjebanerne eller bygge sandslotte i sandkassen.

De helt små kan lege i deres eget lille legerum.

På Grønhøj Strand er der plads til leg til både de store og små børn.
Børn og leg

Skønhed og wellness

Kom væk fra det hele og nyd et øjeblik for dig selv. Slap af i saunaen, nyd solariet eller stress af i vores spabad. Luk øjnene og slap af efter en aktiv dag i naturen.
Skønhed og wellness

Attraktioner

Oplev Nordjyllands historie. Besøg de forskellige kirker, klostre, slotte og bondegårde eller tag til Nordsøen Oceanarium eller Fårup Sommerland for at få en sjov dag med familien.I kan også nyde et lækkert måltid på en af restauranterne, der ligger ned mod havet.
Attraktioner

Vandre- og cykelture

Landal Grønhøj Strand er omgivet af skøn natur. Her kan I cykle på de forskellige cykelruter hos Blokhus Klitplantage eller gå en tur langs den brede, hvide sandstrand.

Hvad end det er til bens eller på cykel kan I fra Grønhøj Strand tage på oplevelse i Nordjylland med hele familien.
Vandre- og cykelture