Vandre- og cykelture

Er I klar til en aktiv dag i det fri? Oplev det bakkede landskab til fods eller på cykel. Tag på opdagelse i naturen sammen med hele familien. Vær aktiv med med frisk mountainbike tur, eller hvad med en kulturel tur til Venlo eller Roermond? Følg Mass floden og oplev de mange sider af Limburg.

Oplev Limburgs skønne natur

Uanset om I foretrækker at vandre eller cykle, så har Limburg lidt af hvert at byde på. Fra jeres bolig kan I gå direkte ind i skoven, cykle ved siden af Mass floden eller tage ind til byen. Tag afsted sammen med hele familien og nyd den friske luft, og de grønne områder omkring jer. Kom forbi receptionen for tips til ruter til jeres vandre- eller cykeltur.

The Big Five

Vågn op, solen skinner. Efter en fyldig morgenmad med friskbagt brød kan du tage en tur ud i naturen. Tag på opdagelse sammen i nationalparkerne De Meinweg og De Groote Peel. På en vandre- eller cykeltur gennem Leudal, Rivierpark Maasvallei eller Grenspark Kempen-Broek kan du opdage de perler, som Noord- og Midden-Limburg gemmer på.

Cykling

Fra parken kan I cykle flere kilometer i vidunderligt landskab. Oplev de skønneste steder i landets sydligste provins med de forskellige ruter. Med cykelrute netværket kan I lave jeres egen rute. I vælger de steder, I har lyst til at besøge og bestemmer også, hvor lang ruten den skal være. Foretrækker I lidt mere action? Så kan I tage på cykeltur i grotter, eller tage på skattejagt på mountain bike.

Bikes & More cykeludlejning

Vær aktiv udenfor og oplev landskabet på en af vores lejede cykler. Hvis I ønsker at leje en cykel, kan I gøre det ved Bikes & More cykeludlejning på Landal De Lommerbergen. Er I på udkig efter den mere bekvemme og afslappende cykel, kan I leje en elcykel. Eller foretrækker børnene at tage på opdagelse på parken i en gokart? Se vores store udvalg.  
Bikes & More cykelleje