Nyd den friske luft ved kysten

Oplev Nordjyllands historie. Besøg de forskellige kirker, klostre, slotte og bondegårde eller tag til Nordsøen Oceanarium eller Fårup Sommerland for at få en sjov dag med familien.I kan også nyde et lækkert måltid på en af restauranterne, der ligger ned mod havet.

Har I lyst til en sanselig og anderledes oplevelse i ferien?

Så skal I helt sikkert besøge Kornets Hus. Et spændende oplevesescenter for korn, madkultur og aktiviteter for hele familien. I bageværkstedet er der løbende forskellige aktiviteter, hvor du kan være med til at lave alt fra frisk pasta til hindbærsnitter, små fuldkornpizzaer og friskbagte surdejsboller.

Der er desuden mulighed for at lade sig friste i caféen, hvor der serveres velsmagende brunch og frokost, kaffe og kage.

Foto: Adriel Kloppenburg

Surf i Løkken

Løkken
Nyd en løkkendarisk surferatmosfære ved North Shore Surf strandcafé eller en bølge i Vesterhavet. Her finder du kaffe af høj kvalitet, et stort udvalg af gode lokale øl, økologiske juicer, sodavand, og fish&chips fra foodtrucken. Slap af i solen, mens dine børn leger i klitterne omkring caféen. Du kan tage et begynder surfkursus eller leje surfudstyr, og booke vores saunaer med havudsigt.

Løkken
Løkken Beach Bar så dagens lys i 2015, hvor en tysk familie byggede en bar på stranden, som bestod af gamle paller og opskyl fra havet. Siden da er baren blevet flyttet op ovenpå en bunker, for at være bedre beskyttet mod vind og vejr. Besøgende fra alle dele af verden, er med til at udsmykke baren med farverige skilte, påført navnet på deres hjemby samt antallet af kilometer de er rejst for at kunne sætte skiltet op.

Oplev Løkken Beach Bar på en Vestkyst Safari med Outnature og én af deres dygtige guider.

Omkring 12 kilometer fra ferieparken

Foto: Outnature/Vestevent

Lønstrup
I Lønstrup kan du nyde en rigtig strandferie med hyggelige caféer og restauranter.

Omkring 26 kilometer fra ferieparken

Blokhus
Besøg en af de største forlystelsesparker i Danmark med vilde rutsjebaner og børneattraktioner. Sjov for hele familien!

Omkring 12 kilometer fra ferieparken

Skagen
Den nordligste by i Danmark er fyldt med gamle fiskehytter.

Omkring 88 kilometer fra ferieparken

Hirtshals
Tag hele familien med på eventyr! Dyk ned til bunden af havet, kravl rundt i skibsskroget og fang krabber med bare hænder.

Omkring 44 kilometer fra ferieparken

Aalborg
Besøg Aalborg for en skøn dag fyldt med shopping eller for at opleve kulturen.

Omkring 88 kilometer fra ferieparken

På kanten af Vesterhavet, findes det berømte Rubjerg Knude Fyr. Den barske natur former stadig landskabet og det betyder at fyret blev flyttet 70 meter længere ind mod land i efteråret 2019.

Omkring 23 kilometer fra ferieparken
Flere tips
For endnu mere inspiration, besøg oplevelsesportalen Discover Denmark